Alka Fatosduzgun55 yoksa aynİymisiz. Bana baş geliş dedi . Ne demek yani . Normal e uyumlu mu . Plasenta arkada dedi bide .
Alka Black-34 Ay bende onun hayaliyle yaşıyorum . Kedi sahiplenmistim onu bile gözümün önünden ayiramiyordum . Çok seviyordum . Demek insan bebeğini ne kadar daha çok sever. 😂
goktugun_annesiii Tugba006 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ya korku heyecan çok var bende 🥰
Alka Aycaaa571 Korkma canım. İnşallah sağlıkla gelcek. Doğdugu gibi bütün ağrılar acılar tatlı gelcek . (Kendimi avuturken ben … ) 😂😂😂
_ipekkkkk Alka Yok kız zor olur sonra zayıf minyon biriyim zaten şeker var insülin kullanıyorum bian evvel gelsin sağlıkla 😀 Gözümde büyüyor bu çocuk nasıl çıkacak diye 😞 🤷♀️
mercimekcikk95 Alka geçen hafta yapmaya calisti ama canm yanınca yarım bıraktı doktorum pazartesi tekrar çatı muayenesi var 🥴
PrensesAnnesi4 Alka Bende ama kızımı kucağıma alıcam ve bitecek bütün acı diye odaklıyorum kendimi 🤷🌸
Tugba006 goktugun_annesiii aminnnn hepimiz sağlıcakla kavuşuruz inş🥰🙏🏻 Bende heyecanlıyım ilk bebeğim neler yaşıcam bilmiorm tedirginlik korku heyecan mutluluk tüm duyguları bir arada yaşıyorum☺️Umarım kolay bir doğum olur 😊