2014-05-01burcu Son 19 programa göre 37+2 haftalığım 39 da alırız demişti doktorum hayırlısı bakalım pazartesi kontrol var sağlıkla gelsin bütün bebislerimiz inşallah 🐣🙏🏻⏳
rabiamustafa Tugba006 aynı gündeyiz canım bizde son 41oldu 00:00 itibariyle😊(tabi uygulamaya göre öyle kızçemin canı nezman gelmek isticek bakalım😊)
Alka Lavantakokusu ahahah 😂😂 aynen öyle yani . Geçen bı akraba dedi inek sagmaya gitmiştim orda tek başıma dogurdum diye. 😂😂😂
Lavantakokusu Alka tarlada dağda bağda doğurmuş eskilerimiz valla, keşke herşey etkiler gibi olsa, kalmadı ki yediğimiz domates bile hormonlu artık 😌
Alka Meleekk Sende benden . Bı yandanda bakabilir miyim korkusu var . İnşallah hasta olmaz felan . Herşeyi düşünüyorum. 😂
Alka Black-34 Ay bende onun hayaliyle yaşıyorum . Kedi sahiplenmistim onu bile gözümün önünden ayiramiyordum . Çok seviyordum . Demek insan bebeğini ne kadar daha çok sever. 😂
Deletedmom62627 Alka son 23 korku heyecan boşvermişlik endişe her duyguyu bir arada yaşıyorum bakalım 😁😁😁
Alinnnss 2-prensesannesiii 36-6 da sezaryena gireceğim bende kaç kilo doğdu küvezlik bir durum olmuş muydu
marbling10 Alka 20-25 gün kaldı inşallah :) ben de normal doğum istiyordum ama önceki sezaryen olduğu için mecbur bu da öyle olacajk
mercimekcikk95 Alka şimdilik normal gözüküyor pazartesi tekrar muayenem var bakalım son onda değişmezse 🥰
_ipekkkkk Alka 64 🍂⏳ Erkekler geç gekir derler ama çokta geç olmasın 😒 Sancım gelsin 37.38 iyi 🤲😀😀 keşkeeee Daha 30+6