mercimeginanne Clostiridium bn en son ağladım valla. Wc ye gidemedim. Evim dublex üst kata çıkamadım. Oldugum katta kraker buldum onu yedim düşün 🙈 çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun
mercimeginanne kedilianneee fizik tedavi uzmanı verdi bana kremi. Fizik tedavi olarakta 30dk elektriksiz akım ve 30dk sıcak havlu ile vakum yaptılar. Tedavi bitince doktor bile yürüyüşün düzeldi dedi 1 saat sonra.. çok fenaydım bn 🤦🏻♀️
mercimeginanne Clostiridium bacağına istersen sıcak su torbası koy ağrıyı hafifletiyor. Ama aşırı sıcak olmasın
mercimeginanne kedilianneee bacak ağrılarım 10. Haftada başladı 13. Haftada dayanılmazdı. 13. Haftamın içerisinde gittim. Birde 31. Haftamda tekrarladı o zmn gittim. Benim şansım tesadüfen bnden 1 hafta önce bir gebe gitmiş aynı şikayetle ona denemişler bana yaptıklarını işe yaramış. Öylelikle banada yaptılar çok şükür kurtardılar beni o ağrıdan
kedilianneee mercimeginanne Şanslıymışsınız ben ilk haftalardan beri çözüm arayıp bulamayanlardanım. Bilgilendirme için teşekkür ederim çok 🙏🏻🌸
Denizvegokyuzu Malesef bende aynı durumdayım. Bir çaresi varmıdır ki sağa dönüyorum zonklama sola dönüyorum zonklama en son kalkıp oturuyorum 🤦🏻♀️😔
mercimeginanne kedilianneee bn gördüğüm her anneye yazıyorum. Ama bayadır happay mom kulkanmıyordum artık kids liyiz diye :) rica ederim hayırlı gcler
Hafsa_gmsok Benimde sağ bacağımın komple hissiz hale gelinceye kadar uyuşmasindan bıktım doktora soyledim beyin cerrahisine gitmemi söyledi sinirlerden kaynaklı olabilirmiş hatta normal doğum yapamama riskide oluyormuş
Gmztz Clostiridium magnezyum, profesyonel haftada bir bacak ve ayak masajı, arada senin ve eşinin yapacağı masaj aleti, sıcak tutma,ayaklarını yukarı kaldırma en az yarım saat.
Nursenaglbtn Şuan ağrıdan uyandım oturuyorum yatakta 🙄 Bikaç gündür geceleri uyurken sağıma yatsam sağ bacağımda soluma yatsam sol bacağımda komple ağrıyordu diğer tarafıma dönünce zamanla geçiyodu Dünden beri sol bacağım komple geçmiyor uyutmadı😓