tazeannecik1 Liiiiii Yaa öyle hareket etmesi sevdiğinden dolayı mı oluyor ki ben hep rahatsız olduğundan diye düşüyordumm
Liiiiii tazeannecik1 sol tarafı genelde daha cok seviyorlar bende internetten formdan araştırma yaparak öğrendim mesajla cok iş yaptığımda sırt üstü uzanırım hareket eder bıdığım moral verir gibi
Ozlemmpapatyaa tazeannecik1 allahım korusun bütün bebişleri olmayanlarında kucagını boş bırakmasın rabbim💙🥰
EgesMomm tazeannecik1 Bende ne tarafıma yatsam oramdan tekme yiyorum canım hemen düz yatıyorum sıkışıyodur belki diye 😂
EgesMomm Piraye2021 2 gündür özellikle kalp çarpıntısı oluyor bende de uzandığım yerde oluyor bir işle meşgulde değilim🥲
EgesMomm Liiiiii Benimde rahme çok vuruyor gece özellikle, her vurduğu da korkuyorum bir şey olcak erkenden gelcek diye 😂
EgesMomm Liiiiii Valla ben okadar saat beklemiyorum bile aç kalmasın çocuk diye 9 da yapıyorum kahvaltı 😂😂 25 haftalığız bizde 🎈
Liiiiii EgesMomm ben uykudan kafayı kaldıramıyorum ki gece 1 de bi ekmek arası yiyorum sonraa 5 gibi bi elma yiyip yatıyorum zaten 10 kere lavobaya gidiyoruz sağolsun fıstığa anca uyuya biliyorum 😅😅