tazeannecik1 Acaba bebeğim rahatsız mı oluyor sol kasığımda tekme hissediyorum ve batma hissi. Böyle olan var mı ?
Ozlemmpapatyaa tazeannecik1 aynı bende de oluyor canım bi türlü sol tarafıma yatmamı istemiyor neden olsugunu anlamadım
FusunF tazeannecik1 benimde öyle yapıyor kasıgımda Batma olmuyor ama sol tarafıma yatınca sol tarafıma doğru vuruyor bende hafif dönüyorum napim 😂
Liiiiii tazeannecik1 Cok seviyor olabilir bende yatıyorsam hep soldayken hareket eder bazen rahmime vuruyor kuzum
tazeannecik1 Ozlemmpapatyaa Evet benim bebişte öyle nedendir bende anlamadım.. İnşallah rahatlardır içerde 😌🤲🏽
tazeannecik1 FusunF Ayy benimde vuruyor hep bide batıyor işte bende arkama yastık koyuyorum dayanıyorum ona ama kayıyor oda 🙃 hamile yastığı alsaymışım iyiymiş 🤣
FusunF tazeannecik1 haha bende yastığa dayanıyorum 😂😂büyük yastık daya canım kaymıyor onlar normal uyku yastığı işte
tazeannecik1 Ozlemmpapatyaa Ya bende ondan korkuyorum işte 😀en iyi yatış sol deniyor ama bizimkilerde solda rahat vermiyor 🙈🤣
tazeannecik1 FusunF Her yerim yastık doldu zaten bacak arasına koyuyorum bitanesine sarılıyorum bitanede sırtıma gibi birşey ayarlıyım bari 😂😂
tazeannecik1 Ozlemmpapatyaa Evet yaa ben çoğu zaman dönüyorum sağa gerçekten yatırmıyor çünkü 🤣uyuduktan sonra zaten Allah’a emanet zaten ne şekillere giriyorum kim bilir🤷🏽♀️ 😂Allah’a emanetler ☺️
Piraye2021 Sola yatınca benim de kalbim sıkışıyor baskı oluyor 😔 bazen çarpıntı oluyor 🤔 sizde de oluyor mu
EgesMomm Piraye2021 2 gündür özellikle kalp çarpıntısı oluyor bende de uzandığım yerde oluyor bir işle meşgulde değilim🥲
Ozlemmpapatyaa tazeannecik1 allahım korusun bütün bebişleri olmayanlarında kucagını boş bırakmasın rabbim💙🥰
tazeannecik1 Liiiiii Yaa öyle hareket etmesi sevdiğinden dolayı mı oluyor ki ben hep rahatsız olduğundan diye düşüyordumm
EgesMomm Liiiiii Benimde rahme çok vuruyor gece özellikle, her vurduğu da korkuyorum bir şey olcak erkenden gelcek diye 😂