Baranzeynep N3F3RT4RI evet hem emziriyordum memeye alışırsın tutsun diye hemde mama vardım aç kalınca sarılık oluyorlar
Selver07 sezeryanı dün öğlen oldum geldi ama bu sabah sanki gelmiyor gibi ve yara ilk doğumda da Böyle olmuştu inşallah sonradan gelir 😒
Tazeanne0134 Papatya-Kokusu Bende emziriyordum oğlum 21 ayını bitirmişti o zaman p.tesi günü 1 ay olacak sütten keseli 15+0 haftalık hamileyim ama göğüslerim taş gibi oldu çok ağrıyor galiba süt hiç bakmadım ama ilk hamileliğim de hiç süt sorunu yaşamadım elhamdülillah inşallah bunda da yaşamam
Papatya-Kokusu Tazeanne0134 amin canım benimde gün geçtikçe gögüslerimdeki ağrı artmaya başladı daha bi hassas ve sertler bu kadar erken ağrıda pek güzel değilmiş 😊😀
Ayse10 2 bebeğiniz arası kaç ay acaba? Aralarında 2 sene olsun diyor ya doktorlar vücudun toparlanması için. Kızım 9 aylık 2.düşünüyorum ama endişeliyim bu yüzden yaşım da geçiyor o yüzden merak ettim sizleri, herhangi bir sıkıntı oldu mu?
aysegul-16 Ayse10 benim oglum 7 qylikti ben hamile kaldim suan 32 haftaligiz qllah kolayliklar versin bide benim tek yumurta ikizi kizlarima hamileyim
dml33 N3F3RT4RI bnm ilkinde geç geldi erken dogum oldu birazda mama vermek zorunda kaldm sarılık oldu çünkü sonrada emmedi alisti mamaya şimdi 2ye hamileym ıns hemen gelir bu sefer
Tazeanne0134 Papatya-Kokusu aynen öyle valla ilk hamileliğim de böyle değildi süt tamamen çekilmeden hamile kalınca ondan oldu işte büyük ihtimalle 😂 bende sezaryen oldum ve sütüm hemen gelmişti inşallah bunda da öyle olur bakalım ne olacak
Papatya-Kokusu Tazeanne0134 bende öyle 33 haftalık sezeryanla doğurmustum 31. Haftada gelmeye başlamıstı 😊 sağlıkla doğsunlarda 😊 haftanız kaç
Tazeanne0134 Papatya-Kokusu tabiki sağlıklı olsunlar da önemli değil bende daha 15+0 haftalık hamileyim ilk hamileliğim de 39+5de doğum yaptım bakalım bu kaçıncı haftada olacak
Ayse10 aysegul-16 sağlıkla kavuşun inşallah yavrularınıza, tekrar sezaryen mi olacaksınız peki belli mi? Şimdiye kadar bi sıkıntı oldu mu? Umarım yoktur🙏
aysegul-16 Ayse10 suana kadar sıkıntı yok tekrar sezeryan tek yumurta ikizi oldugu icin yarin doktor randevum var hayirlisyla konusacaz insallah
aysegul-16 8899ilknur benim oglan ilgi istiyo kizlar dogduktan sonra bakacaz artik allah yardim etsin
aysegul-16 8899ilknur yolunda sukur bi sıkınti yok ama tek yumurta olduklari icin 36 haftada alacaklar hayirlisi bakalim
aysegul-16 8899ilknur sun rahatsizdim gittim haftaya ciger gelistirici igne yapilacak 35 dede qliriz ddiler allah yardim etsin ya dua edin sagsalim kucagima alayim insallah
8899ilknur aysegul-16 Olsun canım onlar bebek içinde senin içinde en doğru olanı bilirler dualarımdasın Rabbim sağ salim kavuştursun birbirinize. bana da dua et olur mu Allah’ım beni de yavrularıma bağışlasın sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah🤲🤲🤲🤲🤲💕