2melekannesi_ Haftamız ilerledikçe bel ağrılarım çok arttı uyurken hiç rahat değilim bacaklarımın arasına yastık koyup öyle uyuyorum ama sırtım yine de çok ağrıyor sizler nasıl yatıyorsunuz sırt ve göbeğinizi nasıl destekliyorsunuz?
Teacherandmom 2melekannesi_ soluma yatıyorum ve ben de bacaklarımın arasına yastık koyuyorum bazen de sırtıma yastik koyuyorum
1300nesli 2melekannesi_ hamile yastığı + başıma 2 yastık bacak arama son bir haftadır bir de kırlent 😅😅 kocama artık yatacak yer kalmadı ama ne yapayım başka türlü dalamıyorum uykuya 😅
papatya-123 2melekannesi_ Bacaklarımın arasına büyük kollarımın arasına da küçük yastık koyup yatıyorum. Yastığa sarılıp yani. Çok dinlendiriyor. Soluma sağıma dönüyorum sürekli yastıklarla birlikte. Kendinizi yoracak şeyler yapıyor musunuz?
Asyaveannesi36 2melekannesi_ boş odamızda tekli yatak var bazen çok bunalınca kaçıp orda yatıyorum soluma yatmaktan uyuşuyorum artık 🤦🏻♀️ Doktorumda sola yat olabildiğince dedi sağa yatınca kan akışı azalıyormuş bebeğin
2melekannesi_ Teacherandmom ben de sağ sol dönüşümlü yatıyorum geceleri tek tarafım ağrıyarak uyanıyorum hoop diğer tarafa dönüyorum sonra oranın ağrısıyla uyanıp tekrar diğer tarafa derken ne uyuduğumdan anlıyorum ne bişey 😏☹️ Sırtınıza nasıl bi yastık koyuyorsunuz kırlent türü mü gece uyurken yastık kaymıyor mu
2melekannesi_ 1300nesli hamile yastığı çok hantal doğumdan sonra muhafaza edecek yerim yok diye almadım ama şu aralar acaba alsa mıydım diyorum 😬
oguzweannesi 1300nesli kız çok güldüm yorumuna ama benim haftam daha erken 24 deyiz benimde bu şekilde yatmaya ihtiyacım başladı sadece bacak arası yastıkla yatamiyorum artık daha fazla istiyorum da yataktan kovulmaya korkuyorum şimdiden böyleysem ileri haftalarda oturarak uyurum heralde diyorum 😂😂
2melekannesi_ papatya-123 benim de karnımı çok hafif yukarda tutacak bişeylere ihtiyacım var yan yattıkça yer çekiminin etkisiyle karnım aşağıda sırtım hepten geriliyor😬 kendimi yoracak iş derken de evdeyim gün içinde günlük rutin ev işleri oluyor zaten bir yaparsam bir dinleniyorum uzun süre ayakta kalamıyorum
2melekannesi_ Asyaveannesi36 evet en sağlıklısı sol tarafa yatmakmış benim de çok içim rahat etmiyor ama hep tek tarafa yatınca da çok can yakıcı oluyor kaç kilo vücut tek tarafa yük biniyor haliyle 😏
Teacherandmom 2melekannesi_ aynen kirlent turu bir yastık arkadan da eşim destekliyor yastigi inanın bnde kılıktan kılığa giriyorum yatarken🙈🙈🙈
1300nesli 2melekannesi_ bana iyi geldi valla. İlk zamanlar tek başına yetiyordu. Şimdi dediğim gibi destekliyorum da başka yastıklarla. 36+4
FusunF 2melekannesi_ canım sırtına da yastık koy iyi oluyor ben sol tarafıma yatıp yastık koyuyorum arkama rahat oluyor
papatya-123 2melekannesi_ normal baş yastığını bacaklarımın arasına koyup ucunu hafifçe karnımın altına doğru sıkıştırıyorum. O gerginlik bir nebze rahatlatıyor. Kendimi yorduğumda da ağrı hissediyorum ben o yüzden sordum 😇
1300nesli oguzweannesi Geçen gece yataktan kalktım salona gittim. Yok anam hangi pozisyonda denediysem uyuyamadım. En son çare koltuğa oturdum öyle daldım. Bu da son hafta sorunsalları. Gül Gül , bende gülüyorum kendime 😅😅
2melekannesi_ 1300nesli ne güzel ya keşke ben de alsaydım baştan rahat ederdim😏 36 olduk biz de son ay artık biraz daha dişimi sıkayım birdahaki gebelikte alırım inşallah 🙈
FusunF 2melekannesi_ benim sabit duruyor ama normal uyku yastığı koyuyorum ben bide sabit yatıyorum belki ondandır yattığım gibi kalkıyorum bazen bacagım çok uyuşuyor saga dönüyorum mecbur
2melekannesi_ papatya-123 tabi tabi az fazla iş yapıp ayakta kalınca da ağrı artıyor. Ben de ince bir yastıkla destekliyim öyle rahat olacak gibi sanki
gly_frkn papatya-123 senden Allah razı olsun şuan senn dediğin gibi yaptın karnımın altına yastık koydum başımın altndada iki tane yastık var şuan çok rahtm uzun zamndr böyle raht olmamıştım tavsiyen için çok teşekkür ederim
oguzweannesi 1300nesli sizin haftanız kaç ☺️ ben korkuyorum valla daha doğuma var şimdiden uyuyamıyorum rahat pozisyon bulupda doğuma kadar yastıklarla cebelleşeceğim heralde . Rahat rahat yatıp kalkanlara çok özeniyorum . Ben şimdiden ağırlaştım göbeğim bana ağır geliyor 😂