iki_prenses_annesi Kizlar yaşayan oldu mu hiç bugün çatı muayenesi oldum olduğumdan beridir ne sancim durdu ne de lekelenme hafifte kanama var doğumu mu tetikliyor yaa . Bilgisi olan var mı yada başına gelen
OOzge25 iki_prenses_annesi merhaba bende salı günü oldum çatı muayenesi. Doktorum Pembe akıntı sonrasında kahverengi çamurumsu akıntı gelip kesilecek dedi. Benim de öyle oldu ama dün akşam nişanım geldi
Laleozkan_09 iki_prenses_annesi bende geçenlerde oldum ama hiç ağrım olmadı. Belki kişiden kişiye değişiyordur
mavi_kus iki_prenses_annesi bende sancı vs olmadı 1-2 damla leke geldi dr olabileceğini söylemişti ve 1 haftayı geçti muayene olalı
iki_prenses_annesi OOzge25 benim bildiğin kan canım durmadı 4te muayene oldum hala devam ediyor ara ara .
OOzge25 iki_prenses_annesi doktoruna bi danış istersen. Çünkü bana adet kanaması tarzında kanama olursa haber ver demişti
Laleozkan_09 iki_prenses_annesi ağrılar arasında dakika tut düzenli ise doktoruna mutlaka git düzensiz ise yat dinlen geçiyor
iki_prenses_annesi mavi_kus Evet bana da söyledi olacak diye ama bu kadar sürmesi normal mi sadece onu merak ettim canım
Havvaa77 iki_prenses_annesi pardon ilk dogumum olacak tedirginim neden boyle bi muayene oldunuz ? İsteğe mi bağlı
iki_prenses_annesi Havvaa77 canım bu her hamilelikte normal doğum için uygun musun diye yapılan muayene . Senin kaç haftalık sende olursun yani .
Bskaymazz1 iki_prenses_annesi Bende çatı muayenesi olduğumda lekelenmem olmuştu 😇 Doktor korkma 2 güne geçer demişti öyle de oldu tedirgin olmayın hiç
iki_prenses_annesi Bskaymazz1 tamam canım çok teşekkür ederim . Aslında sevinirim doğum baslasin artık 😁😁