Merve-bebek Sultann1603 ayňn bende öyle öyle düşündüm onlardan aldım çok iyi olacak ya dolan yok bizde de kendi yatak odamazn dolabını kulanacaz bebeğe de rafları çok büyük iki katı var o yüzden böyle düzenleyiciler kullanıp yerleştirmeniz lazım
Lulikli Sultann1603 geç gitseydin ya yavaş yavaş buraya çok gelmişti bize uzak olunca eşime dedim ben götür diye 10 civarıydı gittiğimiz bol bol gemişti allahtan
Lulikli Sultann1603 benim daha bebişimin dolabı yok 😢 Ben de aldım ama bundan güle güle kullanalım 😅👏🏻💃🏼
Sultann1603 Lulikli ben tokalarını çoraplarını ağız bezlerini flan koydum toparlandı 😊 bizim herşey hazırda gelmiyo 😃
Sultann1603 Lulikli bende dha az önce aldm ya sabah hem üşendim hemde eşim gitme dedi smdi bi dolaşym dedim😃
Lulikli Sultann1603 onlara çok bakmadım ama ayakkabılara bayıldım bir ayakkabı aşığı olarak 😻💐 Sağlıkla gelsinler 👶🏻💙
Lulikli BurcuDqn inşallah kalır valla bizim buraya bayaca gelmişti ya da çok rağbet görmedi sabah gitmek için 😅
Ayselosman S,m,l ,olan duzenleyicilerden ikiser tane aldim 4 lu duzenleyiciden aldim cok amacli canta aldim ama icinde goz yokmus ben onu bezlerini kremlerini banyo icin mazemeler icin almistim kendim kartondan goz yapicam insallah 😀
Lulikli Ayselosman ben onu yanıbaşı çantası olarak kullanmayı planlıyorum 😅bezler yanında ıslak mendil, alt açma bezi, pişik kremi önündeki fileye de biberon, emzik, serum fizyolojik, ağız bezini koyarım dedim 😅
Ayselosman Lulikli evet cnm bende oyle dusundum keceden yapilmisini gormustum trendyolda hosuma gitmisti ama onun icindede cok goz varmis daha kullanisli sanki