1elifelif Kızlar 31 haftalığım inanılmaz çok yedim🤭😩 Allah affetsin midem taş gibi nefes alamıyorum var mı böyle olan nasıl hemen midem sindirir acaba ??😬
deletedmom27371 1elifelif ay bende 16+2 haftalığım bu gece baya yedim yerimden kalkmayı bırak koltukta dönmeye halim yok o kadar şiştim😂
Aslhn12 1elifelif evet hamileyken öule oluyor gerçekten. Bi sade soda çook rahatlatıyor tavsiye ediyorum
Nisann26 1elifelif Yürüyüş yapın. Bu tarz şeylerde mide sindiremediğinde reflü, mide ağrısı gibi durumlara yol açıyor. O yüzden yürüyüş yapmalısınız
1elifelif deletedmom27371 aynen ya oturamıyorum yatamıyorum ayakta dursam ayrı sıkıntı birdaha bu kadar yenicem söz verdim kendime (🤥)!
1elifelif Melikeakarsu İlk zamanlar ye bence ama son zamanlarda çok fazla yemeni tavsiye etmem 2 çeşit tabak ye kalk canım yoksa ben gibi nefes alcak yerin kalmaz 🙂🙂
1elifelif Aslhn12 soda içebilirim evet 👍 ilk başta o da şişiriyo ama benim onu alacak midem de yer yok 😬 biraz bekleyeceğim bakalım
1300nesli deletedmom27371 ahahah 😅😅 bir tek ben değilmişim 🤦🏻♀️ Çözümü erken yemek ve mutlaka yürüyüşte buldum ben 🙏🏼
Melikeakarsu 1elifelif valla boyle gidersem son zamanlardada yiyemem sofraya oturuyorum açimda ama iki kasik alinca doydugumu hissediyorum hemen 🤷♀️🤷♀️
Liyuzamom 1elifelif valla çok yesemde az yesemde son 1 haftadır sürekli midem ağzıma kadar oluyor çok rahatsız ediyor ya yatamıyorum bile çok kötü uyuyacakken bile yarı oturur konumda uyuyorum 32+1 🤷
1elifelif Liyuzamom Bende öyle uyuyorum sonra bel ağrısıyla uyanıyorum galiba yatmadan 3 saat önce ağzımızı kapatmamız lazım yememek lazım 🤐
Bsraabsr 1elifelif bende bugun asiri karistirmisim az once hepsini uskufra ettim 38 haftaligiz bide😔😔
1elifelif Melikeakarsu karnın yavaş yavaş büyümeye başladıysa belki şişkinlik hissi oluyordur muhtemelen. Sonra istesen de tutamıyosun kendini tokum diyorsun ama gene yiyorsun öyle bişey😋😁 Allah sağlıkla büyütsün bebişlerimizi😌
SelinYakgul 1elifelif şuan birebir aynısını yaşıyorum ağlasam ağlarım o derece 🤦♀️ 32 haftalığız yürüsem olmuyor, oturmak fayda etmiyor, yatsam hiçççç olmaz. Bu işe acil çözüm lazım 🤭😂
1elifelif SelinYakgul bi çözüm bulursan bana da söylemeyi unutma. Şuan yürüyüş ve soda işe yarar gibi 👍