Dilber2210 tugbadugan0000 şehir hastanesinde her zaman aynı doktora gidilmiyor dıye biliyorum sizin de öyle mi acaba
Harleyqueen Kızlar bısey sorcam bende sehır hstanesi dusunuyorum 11 haftalıgım dogumu orda yapcam ama henuz oraya hıc gitmedim gidip söylemek mi lazım hıc bılmıyorum bu konuları nasıl oluyor
Altntp Harleyqueen kayıt oluşması gerekıyormus bende o yüzden gıttım göründüm sadece doktorada soyledım buraya sadece doğuma gelıcem dokturum başka dıye, orda ne resım verdiler ne kalp atışını dınlettıler kalabalık ve yoğun bır yer
Gamzemahir13 Gamze1209 tatlim.sen gatayami.gidiyosun ben 6+2 yim 30una randevu aldim.ozaman 2 aylik oluyo alirlarmi sence gec kalmadim dimi
Gamze1209 tugbadugan0000 Aycan051415 tek kisilik odalarda kaliniyomus refakatçi aliyolarmis doğum yapan tanıdıklarım var çok ilgililer dedi bebeklede anneylede
Deryaturan_06 tugbadugan0000 yani daha once gittiniz mi o hastaneye yoksa doğum için mi gittiniz bazıları diyo orda doğum yapmak için Bi kaç kez kontrole gitmek lazımmış bide kayıt yaptırmak diye duydum sizinki nasıl oldu aceba ya bilgi verir miain
tugbadugan0000 Gamze1209 ben iki ay once dogum yaptım. Cok memnun kaldım tek kişilik odalar ve cok temiz. Bayaada ilgililer
tugbadugan0000 Deryaturan_06 ben daha önce hiç gitmedim ilk gidiŞimde doğum oldu, acilden girdim kaydımı yaptırdım sonra muayene oldum sonrada dogum oldu zaten,
Deryaturan_06 tugbadugan0000 hm anladım cok teşekkür ederim ya bende kontrollere başka hastaneye gidiyorum ama doğumu da şehir r hastanesinde istiyorum biraz uzak olduğu için hiç gitmedim ama Bi kaç kişiden duydum oype diynce Bi sorim dedim sagolun 🙏
tugbadugan0000 Deryaturan_06 anladım onemli değil😊 doğumun yaklaşınca kadın dogum acilden girişini yap öyle olur, Allah yardımcın olsun sag salim kavuşursun evladına inş. 🙏