Guzucuk25 AnnesiyimM53 ecmain insaALLAH geçen gün hastanedeyken Bi bebek down du hemen belli oluyorlar. Diye düşünüyorum
Aysegul9371 AnnesiyimM53 bunu bir resimle anlamak yorum yapmak saçmalık olur sonuçta doktoru hemşiresi değiliz burdan gelen yorumlarla olacak bsey değil ki doktoru var elinizin altinda gittiğinizde gordugunzde sorun
iki_bal_annesi58 AnnesiyimM53 onu tam hatırlamıyorum canım ama bir süre o özel ayakkabıları giydi ve şuan çok sağlıklı maşallah dediğim gibi anne karnında duruşundan dolayı bazı bebeklerin ayakları içe doğru dönük olabiliyor
Guzucuk25 AnnesiyimM53 ben benzetemedim dedim ya arkadaşım rehabilitasyon merkezinde öğretmen ona gösterdim minnoşu oda benzetemedi bebeğin yüz tipi gayet normal dedi
AnnesiyimM53 Guzucuk25 cidden mi ayy inşallah öyle olur yaa rehabilitasyon da çalışan arkadaşın anlıyo mu o işten ?
Guzucuk25 AnnesiyimM53 tabikide doktor değil öğrencileri var sendromlu anlar diye ona gönderdim dudak kısmı falan da hiç benzemiyor değişik oluyorlar dedi
Guzucuk25 AnnesiyimM53 inşallah canım sen içini ferah tut onlar hemen anlaşılıyor ikilemde bırakmıyor acabami dedirtmiyor bence anne karnındayken belli oluyor ama doğunca turp gibi oluyorlar