deletedmom87894 AnnesiyimM53 canım öncelikle çok tatlı maşallah🧿doktorlar bişey demedimi bunun hakkında internette baktığımda down sendromlu bebekler gözler birbirinden uzak gibi ve kaşının ortası çok ayrık sankii sizin bebeğizdede öyle gibi geldi ama yapısındanda olabilir anlayamayız ki
Gozi AnnesiyimM53 Canım diğer konuda bebeğim down sendromlu değil demişsin anlayamadım ben doktor demedi mi sana değil diye
pusatmom35 AnnesiyimM53 seni hep böyle postlar acarken görüyorum maşallah bebeğin çok güzel ve hayatta şükürler olsun
balkupummm Sanırım göz çekikliği ve avucunun içinde tek çizgi olmasından anlaşılıyormuş. Avucunun içini görebildiniz mi acaba ? Bu arada Allah bağışlasın ♥️
AnnesiyimM53 balkupummm Allah razı olsun gördüm canıım baktım eline harita gibi çizgiler var anlayamadım ki
AnnesiyimM53 Gozi demedi kuzum bn gördüğümü söyledim kuzum bunu da açtım ki belki iyi bilen vardır diye
Ccanan25 AnnesiyimM53 Maşşallah Allah bağışlasın çok tatlı İstanbul Anadolu yakasında oturuyorsanız eğer Ümraniye devlet hastanesi down sendromu testi yapıyo bebekten kan alarak isterseniz yaptırabilirsiniz
AnnesiyimM53 pusatmom35 insanın içinde sıkıntı olunca derman bulmaya çalışıyor cnm bnm çok teşekkür ederim sağol
pusatmom35 AnnesiyimM53 Rabbim içindeki sıkıntıları tez zamanda alsın bebeğinle seni sağlıkla kavuştursun inşallah çok isterim 🤲
gozdekrks AnnesiyimM53 yani emin olamadım.canim cok tatlı maşallah sadece göz çevresi ayrık gibi geldi onun harici pek down a benzemiyor sadece iki giz arası mesafeden belki anlayan olur…