Yoncabingul benimkinde de var normal dediler hatta erkekse bebek ikinci bebek de erkek geliyor derler de yarın doktor kontrolüm var sorayım bir koşuşturmaca unutmazsam neden olduğunu ne zaman geçeceğini size de yazarım.
    Yoncabingul benim bebiştede doğuştan var hem sırtında hemde popuşunun orada.doktora sormuştum geçicimi diye evet zamanla kaybolcak dedi
    Pcoslubiranne yoktu dogustan birazcik vardi minik cok belli degildi ama simdi yuz ustu yatirdigim icin fark ettim biraz buyumus
    Ona Moğol lekesi derler canım kimi bebekte az görünür kiminde ileri yaşlara kadar kalır kaybolmaz bu genetik birşey benim oğlumda vardı pöçüğü mü batıyor acaba diye baya araştırma yapmıştım doktorlara sormuştum zararsız bişey oğlum 5 yaşinda şu an nerdeyse kayboldu.
      Yoncabingul ay yok öyle bişey endişe etme sakın benim oğlumda çatal kısmı mosmor du annem Doğumda bişeymi oldu diye telaşlanmıştı ama çok şükür zararsız genetik bir leke
      Yoncabingul bugün sordum da o 3 yasa kadar geçebilirmiste kalabilirmiste ama doğduğundan beri var mıydı bizim ki vardı ona karşı bunu dedi
      Yoncabingul canım cogu bebeklerde vardır o korkulack bişe degldir arkadan geleck bebişde erkek derler ona. Hayırlısı
      Yoncabingul Benim de öyle bir morluğum var. Ağdaya gittiğimde ağdacı unutup her seferinde aa morarmış buran diyor. Kendim göremedm ama sanırım damar gb bişey sen yine de dr a sor canım. Bebek sonuçta
      Yoncabingul anneannem ve yaşlı kişilerden duyduğuma göre o morluk zamn içerisinde vücuda yayilirmis yani bebeğinizin rengini bir kaç ton koyulturmus. Hani bebekler genelde açık tenli doğar sonra esmerlesir işte o koyu renk bebeğin ileride esmer olacağını gösterirmis. He tabi hurafe olabilir :) sadece duydum, korkma sen :)