lavininannesii Bebiscann ben şimdi uyuttum zehirlenip bende uyucam😂benimki de doğduğundan beri aynı valla napıcam bilmiyorum sen yine tecrübelisin
Bebiscann lavininannesii bende uyutup zehirledim kendimi daha kafamı yastığa koymadan yine başladı sıpa☹️
DMMC Azizinannesi2 siz sicak biseyler yemissinz gbi ondan dolayi bebegin agzi yanmis emiziryosanz eger oyle oluyor bildigim kadariyla….Cocugun dudak icindeki tukurukten dudagina surerseniz gecer ..
Azizinannesi2 DMMC Ciddi misin 😮😮 kız ben hep sıcak yerim bu zamana kadar bişey olmamıştı ilk cocugum da da bunda da dün bir anda çıktı anlamadım bende.
lavininannesii Bebiscann gerçekten şu saatlerce uyuyan, sorunsuz yiyen, kendiliğinden uyuyan bebekleri olan anneleri çok kıskanıyorum 😂biz nerde hata yaptık acabaa
Ayaz2016alya2022 Azizinannesi2 sıcak bisey yiyip içme bebegin ağzı yanar derler çayın soğusun öyle iç
Azizinannesi2 Ayaz2016alya2022 Allah Allah ilk defa duydum ama ilk cocugumda da bunda da sürekli sıcak yiyip içtim bişey olmamıştı karbonatlı su ile sildm geçti
Denal Azizinannesi2 Doktirunuza gönderdiniz mi kızınızın Dr u….temiz bı bezle karbonatlı suyla silin kendi gogsunuzude silin bence genelde pamukçuk çıkınca bu yöntem kullanılır ama aklıma bu geldi….
Azizinannesi2 lavininannesii Bu dediğin çocuk aziz böyleydi uyuku saati gelince nereyi bulursa uyuyordu dur bakalım bu nasıl olacak 😂😂
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 Bence Pamukçu kuzum çünkü Muhammet’te öyle olmuştu Korbanatla sildim geçmişti
Azizinannesi2 Bernako Dudakta cikamiymis gece baktimda pamukçuk diye geçiyormuş karbonatlı su ile temizlemistim bende
Azizinannesi2 Hafizeplt İşte dudakta olunca kafam karıştı bende yazdığın gibi karbonatlı su ile sildm geçti
Hafizeplt Azizinannesi2 atak dönemi mi bitiyo ya biri bitiyo biri başlıyo ama artık daha çok gircem atak bittiği için değil uykular haram olduğu için😂😂 yokluğumun farkedilmesi de ayrı bş mutluluk verdi tabi 😍