Bebiscann iki_tospik_annesii ahhğ bende aynısı, bi canavar da bende var uyuttum yine uyandı altını kirletmis temizledim oynadım biraz emzirdim yine uyutmaya çalışıyorum 🤣😂😃
Bernako Azizinannesi2 pamukcuk bu yeni doğan bebeklerde olur kaynayıp soğumuş temiz bir bezle temizleyin .
Azizinannesi2 Bernako Dudakta cikamiymis gece baktimda pamukçuk diye geçiyormuş karbonatlı su ile temizlemistim bende
Hafizeplt Azizinannesi2 Pamukçuk diycem de o ağzının içinde olur aft gibi bişey kız bu.. karbonatlı su ile sil
Azizinannesi2 Hafizeplt İşte dudakta olunca kafam karıştı bende yazdığın gibi karbonatlı su ile sildm geçti
Bebiscann lavininannesii tamam canım 😂😃yaa kadın saçma sapan post açıp durdu millette coştu 500 ü geçti yorumlar, postu açan kadın ortada yok ne beğeni ne yorum, dedim valla kadın postu açtı çayını alıp oturmuş şimdi yorumları okuyup gülüyordur🤣🤣
iki_tospik_annesii Bebiscann Ayy yok kuzum yaaa bizde bu saatte nerde yatmak 🙄🙄🙄 1.2.3 kadar zamanımız war bizim 😅😅 Ben şimdi iki sefer değiştirdim altını 🤣🤣
lavininannesii Bebiscann hahahahha var öyleleri ya burda da oluyo bazen postu açıp yok oluyolar😂😂ya da işine gelmeyen yorumlara cevap yazmıyolar amaç sadece duymak istediğini alıp gönül rahatlatmak😂😂
lavininannesii Bebiscann ben şimdi uyuttum zehirlenip bende uyucam😂benimki de doğduğundan beri aynı valla napıcam bilmiyorum sen yine tecrübelisin
Bebiscann iki_tospik_annesii yemin ederim bende aynı 2 defa değiştim sürekli pırt yapıyor 😂 o kadar yemeklerime dikkat etmeme rağmen yinede gazı oluyor
iki_tospik_annesii Bebiscann Senin bebe daha küçük kanka kskskks benimki 18 Aylık günde 6 sefer altını değiştiyorum 😂😂 Ayy çok şükür hiç ğaz sorunumuz olmadı
Azizinannesi2 Mom3834 Senin adın aklıma gelmemişti etiekt yapamdim seni ama gördüm mesajını 😂 öyle yaptım gece geçti şimdilik