Eymensmomdry EliffGrses boy kısa evet canım yanlıs olcmüşte olabilir kçultradon kagıdında "fl" yazan yerde ne yazıyor rakam olarak
Eymensmomdry Aselbilal masallahh 🙈😅 bende önümüzdeki hafta 35+2 oluyorum gitcem haftaya bugn kontrole bakalım kac cıkacak 😍🙏🏻
EliffGrses Eymensmomdry canım emınmısın fl yazan yerın boy olduguna degil bence çunku fl yazan yerde 67 yazıyor imkansız 🙄🙄
Eymensmomdry EliffGrses iyiki sormuşum ozaman 😊 sevinebilirsin doktor yanlıs soylemis boyunu canım. 67 yazıyorsa onu 7 ile carpacaksın.. Sonuc 46 cm boyu var bebişinin.😘 gayet normal yani o belki dargınlıkla 45 diyecegine 35 dedi sana
Estur Adakus iki haftada bir gidiyoruz artık canım geçen hafta gittim 34. Haftada 2540 gr 47 cm idi yavrucum
flawles UluElif saol canım. Et yumurta yemediğim için gece yatarken süt içiyorum arada wc ye kalktığımda muz yeyip yatıyorum sabahları kalkınca ceviz bide üzüm pekmezi içiyorum iki kaşık bunlardan olabilir genetikte olabilir 😊
Pelvan 34 haftaligiz bizde.doktor suyun biraz sinirda dedi yakin takio istedi 1 haftaya dustu kontrollerim benim gibi olan varmi acaba ne gibi skintilariniz oluyor merak ettim