Nesomer Adakus ben 33 oldum ama karaciğer enzimlerimden dolayı üzüntülü zamanlar geçiyorum erken doğum riski olabilir dendi çok korkuyorum
Adakus Semakacan Valla ben bugün gideceö güyaa geçen ayın 11 sen beri gitmemiştim en son geçen ay gittim bana 1,300 demişti boyu da 34 dü ayan acaba ne kafe oldu kızım yaaa 🤗
Semakacan Adakus benimde 29 haftalıkken 1300 dü canım geçen hafta gittiğimde 1800 flan olmuştur diyorduk eşimle doktor 2500 deyince şok olduk 😀 seninde inşallah durumu, sağlığı iyidir 🤲
ZeynepKeke Cigdem91 cuma günü gitmistim 35+4 falandı sanırsam 2730 dedi kilosuna persembe gidicem yine bakalım kac ☺️☺️
Semakacan Cigdem91 benim şimdi 2500 doktor gelişimi önde dedi mesela 😀 30dan sonra birden kilo alıyor bebişler
Cigdem91 Semakacan hadi bakalım görcez o zaman öbür ay 😇🙏 4 kiloyu bulsada sezeryan olsa diyorum ama 😁
Semakacan Cigdem91 bende normal doğumdan korkuyorum kilolu olsa da sezeryan olsa diyorum ama onunda ayrı zorluğu var 😀
Cigdem91 Semakacan ikiside zor ama normal çok korkutuyor her şeyi hissediyorsun hayırlısı olsun valla bol bol yiyelim bebişler şişsin 😇😁😁😁
Babyboy Adakus benim de 33 haftalık 1950 gr boy 40 cm buradakileri okudukça çok zayıf gibi geliyor ama doktor her şey normal dedi çok şükür 🙏🙏
mervec Benim bebeğim de 35 te 2.630 grammis tam haftasıyla uyumlu kiloda gidiyor doğumda rahat ederiz inşallah 😀