Calasun Ecrinimleyla yani eşinin davranışlarını yaklaşımını bilmiyorum affetme payın mutlaka vardır süründür açıkcası olayı tam bilmeden bişey demek imkansız ama bazı yorumlar barutu ateşleme gibi yazılmış bunlarıda okuyup iyice olayın dibine sokma kendini diye dedim ben🙏🏻🤰🏻
Ecrinimleyla Calasun canım postu açan ben değilim ben sadece bu tüp bebekteki olayı ilk defa duydum 😊 onu merak ettim
Calasun Ecrinimleyla 😂😁hiç bakmadan yazdım pardon ... tüp bebekdeki olayda sperm vermek için girdikleri oda da dergiler vidyolar duş hepsi var😁 o durumda çok takmıyoruz bu durumu
Ecrinimleyla Calasun bende bunu ilk defa duydum canım ondan sordum 😁😁 sorduğum buydu Allah arkadaşın yardımcısı olsun kimsenin başına getirmesin ne kadar da olsa hoş bi durum değil 😕😕 Allah korusun
SSY Elif_aren çok çirkin bi davranış olmuş bu. Cinsel ilişki yasağınız varsa eşini yine farklı yollardan tatmin edebilirsin tatlım.. ihtiyaç evet doğru, her iki taraf için de ihtiyaç. Ama başkasına bakarak hayal etmesine izin vermezdim. 🙄