Kızlar hamilelikte kaş kontürü İpek kirpik falan yaptırılıyor mu acaba 🙄 saçlarda beyaz çıkınca iyice kendimi bakımsız hissetmeye başladım sanırım 😂
İPEK KİRPİK
Sanırım kirpikte sorun yok ama kaş işlemi önerilmiyor boyayı zaten dememe gerek yok 😅
K88_ ipek kirpik yaptıracağım ben doğuma yakın, bir zararı olacağını sanmıyorum. Sadece uzun süre sırt üstü yatmak sorun yaratabilir belki işlem sırasında, mola vere vere devam ederiz. Doğumda makyajsız suratım kumpirlik patates gibi olmasın zaten boyaya asla izin vermiyor doktorum diplerim çeneme kadar aktı bari kirpiğim olsun 🤣🤣
K88_ ya bende yaptırmak istiyorum da abdest geçiriyomu biliyomusunuz
Tgbpoyraz maalesef geçmiyor çünkü yapışan ve altına su geçmeyen bir bölge oluşuyor… badem yağı sürerek kirpiklerini sıklaştırıp uzatabilirsin
Deletedmom62627 aaa nasıl abdest geçmiyormuş… doğuma gusülsüz girmeyeyim 😱
ElifB08 mantıken düşününce bile derine yapışan bişey var altına su değmiyor🤷♀️
- Düzenlendi
Mrv1007 alemsinnn😄 ben de istiyorsun kaş ama onermediler kuaför de ilk 3 ay yaoariz dedi bilmiş bilmiş hiç içime sinmedi doğumdan sonra yaparım inşallah zaten kaş farı ile boyuyorum simdilik 😄😬
K88_ ıpek kıprık te sıkuntı yok canım ama kas konturunde bebek ıcerde huzursuz oluyomus oyle demıstı calısan arkadasım sakın demıstı bana
35lavanta 🤣🤣🤣 aynen ortalık zaten karışık gergin oturalım bi müddet