İPEK KİRPİK
Tgbpoyraz maalesef geçmiyor çünkü yapışan ve altına su geçmeyen bir bölge oluşuyor… badem yağı sürerek kirpiklerini sıklaştırıp uzatabilirsin
Deletedmom62627 aaa nasıl abdest geçmiyormuş… doğuma gusülsüz girmeyeyim 😱
ElifB08 mantıken düşününce bile derine yapışan bişey var altına su değmiyor🤷♀️
- Düzenlendi
Mrv1007 alemsinnn😄 ben de istiyorsun kaş ama onermediler kuaför de ilk 3 ay yaoariz dedi bilmiş bilmiş hiç içime sinmedi doğumdan sonra yaparım inşallah zaten kaş farı ile boyuyorum simdilik 😄😬
K88_ ıpek kıprık te sıkuntı yok canım ama kas konturunde bebek ıcerde huzursuz oluyomus oyle demıstı calısan arkadasım sakın demıstı bana
35lavanta 🤣🤣🤣 aynen ortalık zaten karışık gergin oturalım bi müddet
Deletedmom62627 su geçiyordur belki.. Bende dövmede var. Önceden abdest geçmiyor diyorlardı, sonra geçtiği fetvasını verdiler
ElifB08 sen bilirsin canım 🙏 fetva verecek yetkinliğe sahip değilim asla o yüzden bişey diyemem
Deletedmom62627 uf aklıma kurt düştü 😅 Çokta korkarım böyle şeylerden
ElifB08 bende… benimde dövmem vardı ergenlikten kalma, sildiriyodum hamile kalınca devam edemedim üstümde öyle bi yük var ki sorma
Minikpanda6 ben de boya işini doğum sonrasına bıraktım, doktorum izin vermedi, çoğu doktor izin veriyormus son aylarda ama benimki yok dedi. Şimdi gidip boyatsam diycek kızım sen arsız mısın hayır dedik 🤣🤣🤣🤣 utancımdan boyatamıyorum
Deletedmom62627 Allah affetsin 😂😂
ElifB08 inşallah eder
Minikpanda6 hahaha ayenn aynen çok şükür şimdilik sorun yok ama esnafız ne zaman ne olacak belli değil vallaha bana her gün kirpik çorbası yaptırır tek tek içirir 😂😂😂