Kızlar günaydın 25 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimden beri medikal park hastanesine gidiyorum ve ücret olarak çok gelmeye başladı her ay 125 tl .extradan tahlil falan filan derken baya yükseliyo mevla doktorumdan çok memnunum ama doğum ücreti falan şuanda bizi kasmaya başladı 5binle ordan ayrılıcaz belki daha fazlası olabilir bu kadarda vermek zoruma gidiyo bana güzel bi hastane iyi bir ☺️ Dr. Önerisi olabilecek varmı bekliyorum Bornova’da oturuyorum ❤️☺️
Hastane degişikligi İzmir’den yazın
Eminemucan bende medikalde doğum yaptım baya tuzlu oldu sizin dediğiniz gibi.şuan bile her kontrolde baya bi para gidiyo.benim çocuklar ikiz her ay çocuk kontrolünde 1000e yakın gider oluyor.
Eminemucan ben hatayda egepol hastanesine gidiyorum cem büyüktosuna muayne ücreti 81tl tahlillerde bu fiyatın içinde ekstre ücret ödemiyoruz doğum fiyatı 2.600 tl bunun içinde oda süslemesi ve doğum fotoğrafçısıda var tavsiye ederim
Esmaal bide Doğumdan sonra gelindiğinde 15 tl denilmişti ekstradan neler çıkıyo tabi
- Düzenlendi
Eminemucan kimdi doktorunuz medicalde? ata sağlık varmış galiba bornovada iyiymiş. Bide doğal doğum uzmanı ahmet akkoca iyiymiş diye duydum. Egepolda gökalp tokaç iyiymiş buna arkadaşım gidiyordu. Ben medicalparkta vedat uluğ vardı ona gidiyordum oda kendi muayenehanesini açtı bizi de aşacak ama vedat beyle devam artık değiştirmeye cesaret edemedim 24. Haftamdayım ben de
mucizemizibekliyoruzz Buket hanıma gidiyorum bugün gidicem herhangi bi sıkıntım yoksa zaten değiştiricwm herşey yolunda gidiyo dedikten sonra bence bi problem yok.
ElifAlinal egepolde Bülent beyi duymuştum evet orayı düşünebilirim
Ben özel hayat hastanesine gidiyorum Ayşegül hanım var çok ilgili bir doktor canım konakta tavsiye ediyorum muayene ücreti 45 tl Doğum da 1350 tl
Eminemucan ya her şey yolunda dedikten sonra problem yook evet bizde mesela bi problem yoktu ama sonrasında 1-2 doktorla görüştüm hiçbiri kafama yatmadı. Hamileliğinin ortasından sonra gidince bi güven problemi oluyor o güveni yakalayana kadar 3 ay kalmış doğuma zaten. Benim ilk gebeliğim belkide ondandır. Bide normal doğum çok istiyorum sezeryancı bi doktora düşmek istemedim vedat bey normal doğumu destekliyor biliyorum çünkü.. şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?
Arveninannesi oda süslemesi ftgrafcısı içindemi peki canım
[bilinmeyen] herşey içinde 5 bin dediler
Eminemucan eski izmir tarafinda ozel ege yasam var sigortali 25 tl sogortasiz 60 tl kadin dogumculari cok iyi ilgileniyo yanilmiyosamda 1600 den felan basliyo doğum ucreti
Ceydadefne1 fotoğrafçısı içindemi
mucizemizibekliyoruzz aynı bende ilk doğumum olucak bende sezeryandan çok korkuyorum normla istiyorum nasipse inşallah şeker yüklemesi için bugün gidince görüşücem yarın falan yaptırır
- Düzenlendi
Atasağlığa gidiyorum bende muayene 81 lira doğumda 2000 fotoğraf ve oda süslemesi dahil doktorum çok çok iyi Emin Hakverdiyev instagramdan bakabilirsiniz.
Yaso o nerde canım
Eminemucan onu bilmiyorum ama arayip bilgi alabilirsiniz🤗
Eminemucan ben de medicalpark’a gidiyorum.
Ama bornova’da Çınarlı hastanesi var,Reşat Bozoklar’ı çok öneriyorlar.çok fazla yakınım orda,reşat beyle doğum yaptı çok memnun kaldılar.
Bir de yine karşıyaka’daki Can Hastanesi çok iyi,hem doktorları hem hastane ortamı.
Ama bornova’da Çınarlı hastanesi var,Reşat Bozoklar’ı çok öneriyorlar.çok fazla yakınım orda,reşat beyle doğum yaptı çok memnun kaldılar.
Bir de yine karşıyaka’daki Can Hastanesi çok iyi,hem doktorları hem hastane ortamı.
Ecrinimleyla Bornova da canım metroyla stadyum durağına yakın.
Yaso tamam canım teşekkür ederim bakıcam