mavi_kus Kubraatess kılınçarslan da canım ama martta 2 sene olacak taşınalı gerçi aynı binada şuan kiralık var 1 tane 1450 demişlerdi arttı mı bilmiyorum
Zumranurelsev MihrimahVeAnnesiii bende trabzon sögütlüdeyim ev yeni degil 2+1 ama 1000 benimde sizin cok iyiymis
Aysegulaman02 MihrimahVeAnnesiii ben de Trabzon ortahisardayım 😌 hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz siz
ikimelekannesii22 Kayseri, 3+1 825 tl ama suan bu fiyata ev kalmadı kiralar uçtu 😮💨 insallah yaza kendi evimizi alıcaz ✌🏻
Aynur47 Ozlem2206 ay ne güzel sifir bide bende istanbulda oturuyorum yedi sekiz yıllık bina 2+1 90 mete kare 2000 ödüyorum
KA06 Semiha_ bende karşısında oturuyorum eskiden girdigin icin demek büraz daha uygun güle güle otur canım
Aysegulaman02 MihrimahVeAnnesiii imperialde daha önce Ayşe müsellime gidiyordum şimdi medikal Nebahat Nuhoğlu daha memnunum ☺️
alyabebekkk MihrimahVeAnnesiii memnun musunuz peki siz soru sormadan o konuşmaz diyorlar da doğru mu?
MihrimahVeAnnesiii Aysegulaman02 Ayşe hanımdan çok haz etmiyorum bende nedense 😊 Ben karşıyakadayım siz neresinden😊
Aysegulaman02 MihrimahVeAnnesiii ben Ortahisar atapark çevresindeyim. Gelin geldim yani buraları pek bilmiyorum doğrusu ☺️
Yagmurdgdgn13 Volkitolki ben kirada değilim annemler kirada Sarıyer’de iki katlı ev annem altta oturuyo biraz rutubeti de var 2200 ödüyo. Rutubeti olmayan bi eve geçeyim dedi 3 binden asagı yok
SedanuKocabey Volkitolki Pendik’te 2+1 evde oturuyorum. 1350₺ kira veriyoruz. Buralarda en uyguna oturan sayılı kişilerdendir galiba. 2000₺ den başlıyor artık 🤷🏻♀️ Ne ev sahibi olabiliyorsun ne de uygun kiraya doğru düzgün ev bulabiliyorsun artık…
Momlife1 Volkitolki bursada 3+1 büyük bir sitede oturuyoruz 3500 20 senelik bina ucuza tuttuk diye seviniyoruz evimizi sattık çapraz daireye taşınıyorum kiraci olarak
Melis77 Volkitolki ben alanyada oturuyorum eşimin görev yeri dolayısıyla 2+1 e 3000 veriyoruz ama şuan aynı daireler 5000 den veriliyomuş fiyatları çok arttırdılar sitede havuz spor salonu kapalı havuz falanda var ama alanyadaki her site böyle ancak yabancılar çok var diye kiralar çok uçuk oldu