poyrazinannesi3547 Llmrv Ayy memleketimin evleri kocaman ya benim kuzenimin mutfağı bizim salon kadardı 500 tl veriyordu geçen yıl
Busradogann Bursa’da merkezde 2+1 e 1000 lira veriyoruz sıfır daire bu ev İstanbul’da olsa net 2500 3000 arası olur
Hellomommy Volkitolki 6 ay önce yerleştik, çanakkale ismetpaşada, 3+1 evde oturuyorduk; 1700 TL ödüyorduk. Yeni ev alıp geçtik. Çıktığımız evi anında 2400 tl ye kiraya vermişler.
esraklllnc Volkitolki Niğde de oturuyorum 3+1 sıfır daire de oturuyorum kiram 800 lira ama buraya göre cok pahali evde yok malesef ki 😑
BesteKc Mom3834 valla biz de 3 kira + 1 kiraları kadar aidat veriyomuşuz şu an farkettim, topluca mardine falan mı yerleşsek yahuu 🤪🤪😂😵💫 daha geçen gafta arkadasım 2+1 küçücük şekilsiz bir daireye 5.000 tl kiraya çıktı. Biz şükrettik bulabildiğine…
Mom3834 BesteKc ay evet ayıp olmasın diye demedim ama biz bir ev kirası kadar aidat veriyormuşuz.. valla millet nasıl geciiniyor diye düsünüyoruz sürekli demek baska sehirlerde yasıyorlar 😁 baska sehirde ev tutup her gün istanbula gel git yapsak yine ucuz olacak :D
Hilal-95 Volkitolki bende kağıthande oturuyorm Seyrantepe de 2+1 1600 veriyorum sen nekdar cok verıyosun ya
Minou Mom3834 vala bende düşünmüyor değildim ama hep istanbul dışı sanki 😂 beşiktaşta oturuyorum bende kirayı sen düşün 🤦🏻♀️
Aysegul432692 Kütahya zafertepede oturuyorum 3+1 ebeveyn banyosu garaj var 3 tane tuvaleti var 141m2 kiramız 1100 TL
alcang Volkitolki bu sene tayinciyiz iyi oldu bu post hangi şehir ne kadar öğrenebilirim😬 evim 3+1 0 ilk oturan benim lüx işçilikli sitede 1000₺ ama Mardin’de yaşıyorum burada ev kiraları baya uygun ilk geldiğimizde 600₺ idi 😬
MihrimahVeAnnesiii Alka Trabzon Karşıyaka yeni yapılan 6lı bloklar elit park sitesi diye geçiyor 😊 Siz nerdesiniz
okwestt Volkitolki Gaziantep de çok merkez olmayan ulaşım sıkıntısı bi tık diğer yerlere göre kötü olan bi yerde devletin şehit ve Gaziler için yaptırdı bir sitede oturuyorum 3+1 1350 kira veriyorum şubatta artacak ama ben çıksam anında 220+2500 den verirler çünkü benden sonra gelenler öyle oldu ben eskitin diye bu fiyata oturuyorum