Byztrkravc Elaaa78 bizimde gürmenden anlaşmamız var ama şans işte kim bilir ne kadar olcak değiştirmek de istemiyorum doktoru hastaneyi 😒
Elaaa78 sedefkaya1 bizim.arkads gitmişti şerife hanıma oda çok memnundu şerife hanımdan ben hiç gitmedimde🌸☺️
Nil1308 Esincapkin randevu bulmada sorun yaşanıyor mu kac haftalık hamişsiniz acaba ben de medikar a gıdıyorum ama araştırmaya gecmek istiyorum izzet bey için özellikle iyi diyorlar
Esincapkin Nil1308 Ewet bana 10 15 gun sonra gel dedi ama randevu bulamadığım için 1 ay sonrasına alabildim 10+4 canım
Nil1308 Elaaa78 canım cok pardon dr arastırayım derken eskı gonderılere döndüğümde farkettim sorunu ben medikar da hatice hanıma gıdıyorum yarın 28. Hafta için muayenem var izzete gecmek istiiyorum normal doğum araştırmada son ana kadar desteklendiği için
Nil1308 Esincapkin mmm evet fazlasıyla sıkıntılı cok sağol canım cevabın ıçın saglıklı gebelıkler dilerim🌺
Elaaa78 Nuryyy ay maşallah azalmış sizin sağ saglim kucağınıza alın insaalah 🥰 bnm.daha 14. Haftamız☺️