Bezelye_2 Elaaa78 Merve özkan ve esma hanım var araştırma da güzel ilgileniyorlar, Mehmet beyinde iyi olduğunu söylemişti Bi bayan
Elaaa78 Byztrkravc ben şakir beye gidiyorum şakir bey olmadığı iki hafta Erdinç beye muane olmuştum ikili tarama testimi faln yapmıştı saolsun☺️
Byztrkravc Elaaa78 anladım canım çok tatlı bi adam cidden 11.haftada cinsiyet dedi bana yarım saat baktı karnıma 😂
Elaaa78 Byztrkravc benimde ikili test yaptığı hafta haftaya gelse cinsiyeti soyliyim dedi Erdinç bey gittik ama bisaate yakın igrasmisti göremedi erdonc bey obur hafta şakir beye gittik bebek erkege benziyor dedi bakalım degismezse☺️
Elaaa78 Esincapkin ilk dogumumu 7 sene önce İzzet beyde yapmıştım işinde gerçektende çok iyi bir doktor ama.ona sıra bulmak çok zor şimdi malsf 😔bnde o yüzden medikarda şakir beye gidiyorum ondanda çok memnunum
Nil1308 Esincapkin randevu bulmada sorun yaşanıyor mu kac haftalık hamişsiniz acaba ben de medikar a gıdıyorum ama araştırmaya gecmek istiyorum izzet bey için özellikle iyi diyorlar
Elaaa78 Byztrkravc canım kardemirle anlaşması varmış 4000 demişler sezeryanla ama yılbaşından sonra fiyatlar degisecekmis mlsf
Byztrkravc Elaaa78 bizimde gürmenden anlaşmamız var ama şans işte kim bilir ne kadar olcak değiştirmek de istemiyorum doktoru hastaneyi 😒