Merve-0535 Güzel anneler Amasya, Çorum civarında detaylı ultrason için gidip memnun kaldığınız perinatolog var mı? Şimdiden teşekkürler ❤️🌿
annembabam Merve-0535 hemen denk geldi postunuz bana 😌Çorum da tek perinatolog var . Özelden doktorlar da oraya sevk ediyor . Sevgili mehmet seçkin beyefendi o da . İlgili bir doktor . Beni de o takip ediyor . Çorum Erol olçok e. A. H hizmet veriyor . 🌹
Merve-0535 annembabam bende Çorum Özel de özgül hocanın takibindeym. Detaylı için perinatolog olsa daha iyi olur diye düşünüyorm. Ama dediğiniz yer araştırma hastanesi. Randevu işi nasıl oluyor. Direk randevu alınmıyor sanırım demi. Doktor sevk ediyor. Özel hastanedn de sevk oluyor mu acabaa. Doktor kendisi sevk eder mi. Benim mi demem gerekir acabaa? Çünkü özel de sanırım radyoloji uzmanı bakıyor detaylı ya. Ve ücreti neydi acaba Mehmet hocanın
annembabam Merve-0535 Özgül hanıma ifade ediniz . Sevki sağlar . Yakın tarihlere randevu düşünmeyiniz . Bekleyeni , sırası ve hocanın seveni çok . Sizin de söylediğiniz gibi a. H. Nde Mehmet seçkin bey . Yani devlet hastahanesi hizmeti sunuyor .
Merve-0535 annembabam 16. Hafta da randevum var. O zaman görüşür sevk isterim o Zaman. 20. 24. Haftaya kadar da randevu sağlanabilir heralde
Merve-0535 annembabam bide eğitim araştırma da kimi doktor ücretli yapıyor ya. O yüzden sordum. Bide tek perinatolog isee