alparslanin_annesi Nisrem kardeşim doğana kadar herkes kız biliyordu doğduğunda erkek olduğunu öğrendiler 😂😂😂😂😂
Sibel_l3 Denizyildizi1 çikolata ve meyve suyu iç girmeden 15 20 dakika önce, yani yüzde 90 95 net dedi zaten baya belliydi ekranda☺️
Nisrem Srhkmc Srhkmc bnm bi kizim daha var ondan hic boyle olmamisti bnde sizin gibi bunda da hemen igrenirim sanmistim..bnm brz daha beklemem gerekicek 17si randevum 8 icakta detayli randevum.sizden bekliyrm guzel haberler Rabbim gonlunuze gore versin jns
erdem_agah Nisrem detayli dan önce kendinizi çok sartlamayin bence. Çünkü detayliya baya profesyonel bir makina ile bakiyorlar ve yanılma payı cok cok düşük oluyo
Srhkmc Nisrem Haber ver demiştin resmen şaka gibi ilk gittiğimde %51 kız dedi şimdi %51 erkek dedi. Ama yine emin değil 🥺 Şimdi hangisi doğru 🙄
Nisrem Srhkmc ayyy cnm bnm yaa yine elimiz kursagimizda kaldi desene😅😅 bu gidisle biz detayliyi boylicaz bacim
lunam llFatma kesinlikle katılıyorum. Benim de kız, net görünse de ben emim olamıyordum şahsen, doktorum belli olmaz organları henüz net görünecek kadar gelişmemiş olabilir dediği için. Ama detaylı iyidir 😁 kız olduğu 22.haftada netleşti bizim.
Srhkmc Nisrem Valla şaka gibi şimdi 1 ay daha beklicem 😂 kızım diye mi sevsem oğlum diye mi karar veremedim resmen 2 kere tahminde bulunuldu ama ben başladığım yerdeyim 🙈😂😂
Nisrem Srhkmc walla bnde auni durumdayim bnm muayeneye 2 haftam kaldi ama gercekten beklemesi cok ama cok zor
Srhkmc Nisrem Yaa çok mutlu oldum 🥰 Sağlıkla gelsin inşallah prenses 🌸 Benim 2 haftam daha var geçmiyor zaman 🥺