marbling10 Kralice39 ya şimdi bebeğe bir şey olursa, canınız acımasın diye böyle bir riske nasıl girebilirsiniz. Alttan bakmanın bebeğe bir zararı yok. Ayrıca alttan bakacağı kesin değil.
Hayal_et07 Kralice39 hem çok tedirgin oldum diyorsunuz hem de bekleyeyim diyorsunuz kafanıza göre iş yapacaksanız niye yazıyorsunuz? Kan bu ihmale gelmez tedirgin olduğunuzu sanmıyorum.
guzelbebegimmmmm Kralice39 alttan bakılması çok zor bir şey değilki🤷♀️ Kendinizi bu kadar kasmayın. Daha doğumu var bunun
izmirlitazeanne Kralice39 bebeğinden daha mı önemli korkun tabi ki hemen doktora git burda sorman bile hata
EsengulC Kralice39 Allah korusun bi sıkıntı varsa ve zamanında müdahale etmediğiniz için daha kötü olursa gidin bi görünün
Gyzzzz Kralice39 ben 33+4 doktorum çağırdı makineye bağlayalım bakalım diye simdi hastaneye gidiyorum
marbling10 Kralice39 maddiyatlık bir durum yok, sağlık söz konusu 112 yi arayın gebeyim kanamam oldu deyin götürsünler devlete
Gyzzzz Kralice39 gittim baktılar herşey normal dediler idrar testi yapacaklar yarın sonuçlar belli olacak baklım