Ozlem_oren4850 270902 benim bebegim ilk bastan beri asagidaydi cok zorlaniyordum 33 hafta oldum ve simdi daha cok zorlaniyorum
270902 Ozlem_oren4850 benimki 7 aylıkken fln aşağı indi ama bu kadar zorlanmiyordum şimdi 9 aylik baya aşağıda tuvallette fln baya zorluk çekiyorum
270902 Hellili böyle aşağıda olunca doğumda ayriyeten bide bebeğin aşağıya inmesi beklenmiyormus Google den fln araştırınca çıkıyor zaten
Snyrs 38+1 iz ama karnımda aşağı inme yok herkes karnın aşağı inince rahat nefes almaya başlarsın göğsünün altında boşluk oluşur diyorlar her sabah kalkıp kontrol ediyorum ama yok 😄
Sblut23 270902 bende 35 haftalık hamileyim 3 gündür azıcık aşığaya inmiş karnım pazartesi gidicem doktora bakalım doğum kanalına mı inmiş
Valeria Ben kendim anlayamıyorum ama bebek henüz aşağı inmemiş, doktor da inmesi lazım kanala girmesi ve doğum başlaması için diyo🙈
Derin34-23 270902 Ben kaynanam 32. Hafta da inmiş 2 haftaya doğurursun dedi 33 haftalığım kasılmalarım var ama iki haftaya geleceğini düşünmüyorum 😂🤪