Esrahaliscelik Bebegı uzun süre entube sekılde solunuma bağlı kalan oldumu 25 gündür solunum cihazından ayıramıyorlar bebegımı 😔😔
boncukbiranne Esrahaliscelik cok gecmis olsun canim insallah toparlanir bi tanidigimda vardi 35 gnde cikardilar iyi olunca
Brokolii Esrahaliscelik benim bebeğimde kuvözde solunum sıkıntısı var 5. Gününde damar yolu ile besleniyor hala sabırla bekliyorum süt götürüyorum ne zaman ağızdan beslenebilirse ozaman cıkar diyorlar gün veya hafta tahmini söylemiyorlar cok zor allah yardımcın olsun benden mama ve süt dışında hiçbirşey istemedi hastane.
deno1 Esrahaliscelik benimde aynı şekilde 7 gündür kuvezde solunum sıkıntısı seninde günden güne zayıflıyor mu
Esrahaliscelik Brokolii benımde bebegıme anne sütü götürüyorum sadece ınsallah sağlıkla evımıze götürürüz
boncukbiranne Rabbim yardimcimiz olsun insallah benim dogumumda haftaya diyafram hernisi oldugu icin benim bebegimde bunlari yasayacak sanirim insallah sizlerde tek zamaanda bebeklerinizi alirsiniz kucaginiza 🤲🏻
Esrahaliscelik boncukbiranne inşallah sen de sağlıkla alırsın yavrunu kucağına Rabbım hıc bır anneyı evladıyla sınamasın 🤲🤲
Esrahaliscelik deno1 senın daha yenı ılk bır hafta 10 gün kılo verılıyormus zaten hıc üzülme benım 34 hafta ama 28 haftaya uyumlu doğum yaptım 1250 gr doğdu bebegım senın kac haftalık kaç kılo doğdu
deno1 Esrahaliscelik anladim canım ozaman düzelir korkma benimde entube igne vurdum bende zamanla alısacaklar insalalh
Esrahaliscelik deno1 25 gün oldu sabırsızlıkla beklıyorum yavrumu 🤲Rabbım bızlerı sağlıkla kavuştursun