Kubrakatmerozkan Kızlar bebişlerinize ne ismi koydunuz benim kızım olucak inşallah 28.haftaya giriyorum ama isim bulamadım her gün yeni bir isim geliyor aklıma bir türlü karar veremedim Duru Hifa nasıl sizce uyumlu mu? Başka ne olabilir önerirseniz çok sevinirim
kadifemsii Kubrakatmerozkan kızımın adı hayal . İkinci kızıma da mahur koyacağız 🌸 duru hifa gayet güzel
autumn Kubrakatmerozkan isimler ayrı ayrı güzel ama sanki çok uyumlu olmamış gibi geldi bana biz de 28i geçtik hala isim yok ama Ela diye düşünüyorum ben iki isim düşünmüyorum 😇
Birmelekbiranne Kubrakatmerozkan Bizde 28+1 haftalığız :) Aymelek olacak Kayınvalidemin ismini koyacağız :)
deletedmom87894 Kubrakatmerozkan ayrı ayrı isim gibi durmuş canım bence Duruyu tek başına koymalısın🌸cinsiyetini öğrenmeden hazırdı bizimde Sami Uraz olacak inşallah🙏🏻
Kubrakatmerozkan kadifemsii Mahur da çok güzel o ismi de düşünmüştüm bir ara hafta hafta fikrim değişiyor 🙈
Kubrakatmerozkan autumn Aslında bende hep tek olsun istedim ama kısa isimler düşünüyorum tek olunca olmuyor gibi geliyo uzun isimler çok uzun geliyo ayy öyle bir kararsızlık en zorlandığım karar olabilir 😂
Kubrakatmerozkan Birmelekbiranne Ay bende yanlış yazmışım 29a giriyorum olucaktı 28+3 üz bizde 🥰 ama bu isim konusu beni zorladı ☹️
autumn Kubrakatmerozkan aynen ben de aylardır ben iki isim sevmiyorum koymicam dedim Ela da çok kısa geliyor şimdi çok kararsızım 😊
kadifemsii Kubrakatmerozkan öyle oluyor ya eşim kızımın kimliğini çıkarmaya gittiğinde aramıştım şu isim mi olsa diye düşün yani 😀😀
FerdaH53 Kubrakatmerozkan kızım var benim şuan cinsiyetiniz belli değil ama kız olursa isim liftemiz Sare ve Gülfem ikisnden biri ⭐
Kubrakatmerozkan kadifemsii ya doğrudur valla benim eşimde ben artık nüfusta karar vericem her hafta başka isimle geliyorsun dedi ama hastane çıkışı yaptırdım harf işlenecek beni bekliyor yapan kişi o yüzden çok zamanım kalmadı 😂