Mucizem_211 Ikigozumuncicegiii canım bende şuan tüp bebekle 23+2 hamileyim o testlerde çıkmıyor ki kaç kere denemiştim evde en sağlıklısı kan tahlili benim 5gün embriyosuydu 10gününde test kan vermiştim
Srpllllll Ay canım sıkma canını rabbim ne derse olur geçen sene tüp bebek yaptiridim 21 haftalık ölü doğum yaptım şuan gene yaptırdım ikizdi biri düştü pozitif ol ve kan gününü bekle
Ikigozumuncicegiii hayall- canım oynamaya falan dikkat etmen lazım bak zaten 15. Gün çıkmış geç tutunmus İnşallah bişey olmamıştır 🤲
hayall- hayall- Ikigozumuncicegiii yok 15 ci günü 3 cu testimi verdim kuzum 7 ci günü yapmıştım 154 çıkmıştı leke gelmedi sonrasında insallah bisi yoktur
Dadas Ikigozumuncicegiii Canim yapma ne olursun kan ver belki beta düşük idrarda o yüzden belli olmamıştır. Allah büyüktür ❤️🤲
Educator hayall- yerleşme kanamasıdır korkma. Fazla agır iş yapma. Hatta 9. Haftaya kadar iş yapma. 9. Haftayı atlatırsan yoluna giriyor her şey merak etme
AngryBirds Aden3547 Benim yaş 28, ilk tüp bebek Ngs taramalı, İstanbul’da yaptırdık. Kimyasal oldu işte siz
Ikigozumuncicegiii AngryBirds niye ilk denemede genetik testi yaptılar tutmazsa tavsiye ederim demişti bize
Aden3547 Ikigozumuncicegiii keşke orda olsam canım alırdım ne yalan diyim baştan başlıycaz biz malum ama Aksaray da yaşıyorum😔 2 adet gördükten sonra başlayalım dedik ama bilmiyorum nasıl zor geliyor şuan var ya 2 kaybım var bu kadar yıpranabileceğimi hiç düşünmemiştim
Ikigozumuncicegiii Aden3547 Bende aynı hisleri paylaşıyor um anlıyorum seni ama biz hemen başlayamayiz işini görür diye sordum canım Soğuk zincir olmasa kargolardik ama o kadar masraf ediyoruz riske edilecek bişey degil