AngryBirds Aden3547 Hayır tekrar beta vereceğim yarın 😢Çok hayal kırıklığına uğradım, siz konuştunuz mu, ne söylediler? Pazartesi öğrendim ben kanama bekliyorum.
Aden3547 AngryBirds bende kanama bekliyorum. Konuştum herhangi bir sıkıntı olmadığını çok şaşırdığını falan söyledi elinden geleni en iyi şekilde yapmıştı doktorum adamı suçlayacak eksik yaptın diyecek en ufak bi şüphem yok canım bir dahakine 2 embriyo deniycez dedi bakalım nasip
hayall- AngryBirds yaaa nasil oluyor kimyasal gebelik bende su an pozitif gözüküyor olabilirmi boyle bisi
AngryBirds hayall- Beta artıyor gebelik gibi ama düzensiz, sonra düşüşe başlıyor ve kanama ile sonlanıyor.
hayall- AngryBirds cok üzüldüm her şerde vardur bir hayır allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizie benimde 7 ci gun 154 cikti 10 gun 650 14 gun 2675 normalmii
Selin12- Ikigozumuncicegiii canım öncelikle sabırlı ol biliyorum zor bir süreç benim teyzemde 2,3 kez tüp bebek yaptığı ve heeseferin olmadı ve şimdi 3 tane çocuğu var kendiliğinden oldu sabırlı ol seninde olur Allahin izniyle
AngryBirds hayall- Gayet güzel, Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kafanızı kurcalamayın doktorunuz aksi bir durum olduğunda söyler, stres yapmayın herkesin süreci farklı 🌸☺️
hayall- Aden3547 sizinle dün konuştuk o kadar güzel seyler yazdin beni sakinleştirdin su an o kadar üzüldüm ki rabbim tez zmanda sanada banada isteyen herkese tattirsin annelik duygusunu üzme kendini en iyisini allah bilir ❤️😘😘
Aden3547 hayall- öyle canım olsun sizler sağlıkla kavuşun bana da dua edin elimden bişey gelmiyor o kadar çabaladım nasip değilmiş
Hayal95 Ikigozumuncicegiii İnşallah tutmuştur tutmadiysa eşinin ister spermleri çok iyi olsun DNA hasar testi çok farklı bende tüp bebeğe gidecem gitmeden bu testi yaptırmadan düşünmüyorum yapmayı param niye çöp olsun ki
Ikigozumuncicegiii Hayal95 Canım şimdi bu yazdığın problem varsa oluşmuş embriyonun tutunmasına engel mi oluyor Yoksa sağlıklı embriyo oluşmasına mi engel
Hayal95 Ikigozumuncicegiii Zaten tüp bebek 2 tane başarısız olursa doktorlar genelde bu testi yapıyorlar demekki tüp bebek aşamasında sorun yaşanmıyor ..Tüp bebek tutmayınca akıllarına bu test geliyor halbuki tüp bebek öncesi yapılsa tedavi olursun bari..İlla sorununuz bu demiyorum ama bu testi kesinlikle yapın cnm ne olur olmaz ..
hayall- Aden3547 allah tez zamanda yüzüne güldürsün insallh olmuyorsa saha iyisi olacaktır allah herseye kadirdir
Leylakkk Ikigozumuncicegiii kacinci gün embriyosu tazemi donmusmu bunlar sonucu etkiler bence kan verin
Ikigozumuncicegiii dilaraulusoy yarın akşam yaptırıcam cumartesi yi de beklemeye eğim Allah’ım keşke bu postun altında hata etmişim dedirtse bana 😍