Ikigozumuncicegiii Hayal95 Hayal95 birinci deneme basarisiz olunca neden aradığımızda tekrarlayan başarısız sonuç olursa araştırma yapacağız diye söylemişti Dr Bunu söylediğiniz testi de hususi dillendiririm yanında olmazsa 🤷
Hayal95 Ikigozumuncicegiii İnşallah tutmuştur tutmadiysa eşinin ister spermleri çok iyi olsun DNA hasar testi çok farklı bende tüp bebeğe gidecem gitmeden bu testi yaptırmadan düşünmüyorum yapmayı param niye çöp olsun ki
Ikigozumuncicegiii m060918 🤲 valla inşallah @Aden3547 in durumu azıcık moral oluyo bana inşallah öyle olur
omerim32 Ikigozumuncicegiii canım benım canımm.. rabbım hıc beklemedıgın anda verır ınan bana.. bak ben bır yıl kuran okudum bıtırdım arabamızı degıstırdık ıkıncı yıl okudum rabbım bebek verdı.. bekle sabret 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Mutlaka kuranı hatımet
Ikigozumuncicegiii omerim32 Allah hayırlı uğurlu etsin İnşallah duası kabul olan o agzinizla bize de dua edin 😔🥰
omerim32 Ikigozumuncicegiii etmez mıyım ama lutfen kuran oku bılmıyorsan ogren arapcasından okuyabıldıgın kadar oku bıtırmeye calıs bak hayatın nasıl degısıyor
hayall- Aden3547 sizinle dün konuştuk o kadar güzel seyler yazdin beni sakinleştirdin su an o kadar üzüldüm ki rabbim tez zmanda sanada banada isteyen herkese tattirsin annelik duygusunu üzme kendini en iyisini allah bilir ❤️😘😘
hayall- AngryBirds yaaa nasil oluyor kimyasal gebelik bende su an pozitif gözüküyor olabilirmi boyle bisi
AngryBirds Aden3547 Hayır tekrar beta vereceğim yarın 😢Çok hayal kırıklığına uğradım, siz konuştunuz mu, ne söylediler? Pazartesi öğrendim ben kanama bekliyorum.