Herding_1433 Kızlar Allah nasip ederse bende kız annesiyim 🤭görümcemin adı pelinmiş 3 ay yaşamış vefat etmiş eşimin gönlünden o isim geçiyor ben ise Göksu istiyorum oğlumun da adı Göktürk uyumlu olur diye de düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız ???🥰
Sude-96 Herding_1433 ben olsam eşimi kırmam bi ismini koyardım diğer isminide istediğiniz gibi koyun kullanmak zorunda değil illa onu
mom130 Herding_1433 ben ölülerin isimlerini koymayı mantıklı bulmuyorum. Benim de çocuğum olursa kayınpederimin adını istiyor eşim ben pek sıcak bakmıyorum
irem_altun74 Herding_1433 Göksu Pelin olabilir kimliğe sadece Göksu yazdırırsın canım bende öğlen yaptım 🥰
Black-34 Herding_1433 Bence hoş bi isim 🥰sİzin sevdiğiniz isimle de uyuyor ben olsam koyardım çok takıntılı olduğu halde bazen insan sevdiği birinin adı yaşasın istiyor kardeş acısı çok zor olsa gerek. Bence bundan mahrum etmeyin hem herkes için daha farklı bir anlam taşır çocuğunuz eşiniz duygulanır kayınvalideniz duygulanır biraz da olsa belki birilerinin gönlüne su serpersiniz
Dilekcnkn Herding_1433 Allah rahmet eylesin Bence pelin ismi çok şirin ama ne bilim ölmüş birinin ismini koymak bilmiyorum hiç yaşamadım ama eşini kırma istersen çok abez bir isim değil çünkü gayet hoş
csema Herding_1433 ölmüş birinin adını koymanız doğru degil çocuklar verdiğimiz isimlerle yasarlar ve etrafınızda sırf aile büyüğü ya da ölü vs kişilerin adını koymak onun geleceğini olumsuz etkiler kaderini karakterini benzetir diye düşünüyorum
Deletedmom_7156 Herding_1433 iki isim koyardim Göksu Pelin diye eşimin gönlü olsun diye koyardim pelini yaninada kendi istedim ismi
Cansuada24 Herding_1433 sakın koyma eşinede güzelce anlat anlamıyosa koymak zorunda degilimde benim babamda 4 yaşında ölen halamın adını bana koymuş inan şuan mahkemelerle ugrasıyorum degiştirmek icin güzel anlamı olsun veya olmasın ben ölen birinin ismini yeni dogacak birine koyma tarafı degilim ya 👍
sunashn50 Herding_1433 pelin ismi de gayet güzel ve modern bence eşinizi kırmayın ben öyle bi durumun içinde olsam koyardım 😊❤️