Nisann26 Hanımlar 34+4 olduk, herkes uykusuzluktan bahsediyorken benim sürekli uykumun gelmesi normal mi? Yoksa anormal bi durum mu var gerçekten artık korkmaya başladım 🙄 Evet gece devamlı wc ye kalkıyorum fakat geri dönüp tekrar uyuyorum yani herkes uyku problemi yaşadığını söyleyince artık merak etmeye başladım. Var mı benim gibi olan?
MbEr Nisann26 aman canım dur deme öyle uykusuzluk çok kötü birşey gerçekten uyu uyu bir sıkıntın yoksa rahat uyursun zaten :)
Sude-96 Nisann26 ben de senin gibi çok uyuyorum anormal bir durum değil bence hem gece hemde her gün gün içinde 3 4 saat 😂 ama benimde gece uykum bölünüyor 3,4 kez ya wc ya kasılma
okwestt Nisann26 tek değilsin 38. Haftaya girdim hala uyuyorum çok şükür 😂 gündüz bile uykum geliyor geç uyanmama rağmen
YagmurEnsari Nisann26 Bende 35 +6 yım ama hamileliğin başından beri geceleri sık tuvalete gidip öğlen saat 1-2ye kadar uyuyorum bence normal ya 😌🤰
Nisann26 MbEr Yok şikayet etmiyorum ama hani herkes uykusuzluk yaşayınca bir genelleme oldu. Dedim acaba bende mi sorun var 😀💁♀️
Nisann26 Elfgrcn Ahh çok sevindim uykudaşım diyeyim sana madem 😀 Ya herkes uykusuzluktan bahsediyorken benim uykucu olmam garip geldi 😀
okwestt Nisann26 akşam 9 dan sonra çok sıvı tüketmiyorum gece WC ye hiç kalkmıyorum ben 🤷🏼♀️ 9 aydır böyleyim
Belacivciv Nisann26 Aman nazar değdirme kendine😂 Sorun değil neden olsun keşke ben de uyuyabilsem🤦🏼♀️
Nisann26 Belacivciv maşallah diyeyim o zaman 😊🙈 Ya işte herkes uyku problemi yaşadığını söyleyince artık ben de bi anormal durum olduğunu düşündüm 😊
Amineninannesiii Kızlar dilenci geldi hanım 1 saatlik uykuya muhtaç olan dilenci Allah rızası için 1 saatlik uyku😜🤣🤣🤣
Elfgrcn Nisann26 diyebilirsin hiç sorun yokk😂 gerçekten öyle bişey ki o kadar rahat uyuyorum bide yüzüm gözüm şişiyo. Normalde o kadar uyuyunca sersem gibi olur ya insan ben cin gibi oluyorum 🙊
Aylaa55 Bende yatağa girene kadar deli gibi uykusu olan girince kaçanlardanım 😵💫 şuan uyuyamıyorum sabah 9 da eşim işe gidiyor kalkıyorum tekrar uyumam 11 uyan derken 12,1,2 ama sersem gibi oluyorum sonrasında