Alparslaninannesii https://imgyukle.com/i/k3Td50 https://imgyukle.com/i/k3Yk4x Bir ben mi görüyorum adetime 10 gün var fitil attım ondan 2-3 saat sonra test yaptım böyle çıktı varmı sizce yada fitil mi etkiledi.
emrbalayse Alparslaninannesii testler sadece hcg bakıyor. Fitille ilgisi olduğunu sanmıyorum. İnşallah koyulaşır ☺️☺️
Mihribancglr Alparslaninannesii var gibi ama kan ver canım daha net belli olur adet in kaç gün gecikti
Alparslaninannesii mom130 Aynen belli ama beyaz bir çizgi gibi bakınca pembe değil ama görünüyor ilk defa saniyede böyle oldu
mom130 Alparslaninannesii pembe gördüm ben aşağısında. Beyazsa negatiftir bi on dk daha bekleyin yine bakın. Ve tekrarlayın ilerleyen günlerde varsa koyulaşır
Alparslaninannesii Mihribancglr adete 10 gün var fitil yaptım keşke yapmadan test yapsaydım aklıma gelmedi sonra ben niye attım ki onu dedim ya varsa dedik yaptım böyle çıktı ve fitilden sonra kanamam geldi biraz
Mihribancglr Alparslaninannesii korkma sol yatağıma uzan sabahı bekle ve kan ver herşey gönlünce olsun canım
gamzeeyzc Alparslaninannesii canm moralini bozmak istemem ama adete 10 gün varken testte çıkması biraz zor bir ihtimal yani çok erken test için bence gününün yaklaşmasını bekle testler bazı durumlarda yanıltıcı olabiliyor malesef
Alparslaninannesii Papatyam63 bende görüyorum ama yanılıyor muyum acaba şüphe duyuyorum umutlu değilim ama inşallah pozitiftir
Papatyam63 Alparslaninannesii isallah Allah gönlüne göre versin isallah senin gibi bebek sahibi olmak isteyenler versin isallah
Alparslaninannesii Mihribancglr koyulasirsa verecem kan kendimi sürekli deldiriyorum iki saatte alamıyorlar mosmor kollarım
Btl-Als Alparslaninannesii Hemen çıktıysa vardr canım benimde 9 gün kaldı adetime şuan karnıma göğüslerime hafif ağrı giriyor birde sürekli uyku hali var sen takma kimseyi burda heran herseyi söyleyebilirler benimde testim böyle çıktı 2 3 gün sonra tekrarlayacam
Tomrishatun Alparslaninannesii hicbirsey görünmüyor adetine 10.gun.varken.nasil.ciksin birde ne zaman dillendiren rahime.indi.bebek
Alparslaninannesii Tomrishatun cnm ablamda adete tam 10 gün kala öğrendi adet bitince hemen yumurtlama olursa öyle Oluyor bende ztn 30 güne bir adet olurum varsa çok küçük bile olsa görünebilir bazılarında sen görmüyor olabilirsin saygı duyarım ama görenlerde var
Alparslaninannesii Btl-Als sağol cnm benim ya inşallah ikimizde pozitifi görüruz ve sağlıkla ilerler hamileligimiz inşallah 🥰