MinikDenizKizi Bu haftaya kadar hiç olmamıştı ama bu hafta akşamları yemek boruma kadar çıkan bir yanma var . Nasıl geçer ?
mihranur188 MinikDenizKizi yaaa bende 36.haftadayım benimde ne yemek borusu kaldı ne baska bişey 😂tatlı yesem yanıyo ekşi yesem yanıyo şaşırdım kaldım
Belacivciv MinikDenizKizi Beni tek rahatlatan rennie oldu doktor önerisiyle kullandım ama sen de kullanmadan sor tabi nolur nolmaz
burcunlu MinikDenizKizi ahh ahhh ayni dert bendede var ozellikle 30. Haftadan beri gavisconu gonul rahatligiyla kullanabilirsin bazen oda kesmiyor ama daha iyi gelen bisey yok…
Baranzeynep MinikDenizKizi canım Rennie gaviscon içebilir sin 3 . Hamileyim ilk iki gebeligim de de kullandım 3 gebeliğim in başından beri de lansor 15 mg kullanıyorum çok rahatim çok şükür yaşamadım yanma lansoru istersen druna danış çünkü butün dr lar tavsiye etmiyor bana iki dr da önerdi mide yanma çok kotuydu diye kullandim
Busrakzlkc MinikDenizKizi ben 3. Şişemi bitirdim arrtık kaşık değil şişeyi kafaya dikiyorum yani bi zararı yok içebilirsiniz . Gaviscon pembe şişeli olan formu muhteşem rahatlatıyo
Baranzeynep MinikDenizKizi maden suyu da deneyebilirsin ok iyi geliyor sormuştum dr içebilir sin demisti
Mimik Canim yaaa kiyamam… cok feciidir o… gece uyulardan uyandirir… Gavisconu gebeliginin sonuna dek kullanabilirsin yanilmiyorsam… Kesninlikle kullan, dogal yontemler fayda vermiyor zaar🤕 Yastigini da kessinlikle yukselt…
MinikDenizKizi Mimik Hep yüksek yastıkta yattım bu haftaya kadar ooo diyordum mide yanması ne bilmedik… Şom ağzım 👏🏻👏🏻😀
Mimik MinikDenizKizi anaaa kendi kendine nazar etmişsin😑 Neyse en azindan daha yeni tanistin, ben 29+5olarak aylar oncesinden gavisconla kankito olduk…