bebemdeniz ayyyy en sinir olduğum konu.🤬 İş öncelikle eşinde daha sonra kayınpederin ve kaynananda bitiyor. Benimki de başta annem babam falanda gelsin diye tutturmuştu. Neler neler demedim. “Oldu olacak babana açayim de o yaptırsın doğumu istersen” dedim. Eşlerde yine az. Ortalığı doğum yapmış birisi olarak kaynanaların idare etmesi lazım. Hem oğluna hem eşlerine üstü kapalı anlatmaları lazım. Ama bazı kişiler öyle değil ne yazık ki🤷🏻♀️ Beylerini çanta gibi yanlarında gezdiriyorlar. Her 💩’a maydonoz olmalarını sağlıyorlar. Kayınpederlerde kendilerini bişey sanıp erkek haliyle akıl vermeye kalkıyorlar.🤬
Ben hem eşimi hem kayınvalide tarafını İkna edene kadar canım çıktı😶Çok tartıştık eşimle hamileliğimin başlarında. Tabiri caizse kafasına vura vura anlatmaya çalıştım.Çok şükür kavradı geç olmadan 😄
Sende söyleyeceklerinden geri kalma gerekirse kayınpederine de lafı çakı çakıver.
Benim kayınpederim kaynanam iyidirler. Ama böyle şeylerde ne sorumluluk sahibidirler, ne de mantıklı düşünebilirler. Olsun mu olsun. Kafasındalar.
O zamanlar kayınpederimle konuşuyorduk. Bana dedi ki “kızım işte yardımımız dokunur sana doğumdan sonra ben varım annen var” falan diye konuşmaya başladı
Bende “ Baba ben doğum yapacağım farkında mısınız ? Dolasıyla ben yanlarında rahat olabileceğim kişileri görmek isterim. Sizde ailemsiniz evet kusura bakmayın ama benimde ailem var ve hayattalar onlar varken sizlere hiç düşmez hele sana hiç düşmez. Bana gelipte yardımcı olabileceğin bir konu söyle Allah aşkına. Bende diyeyim haklısın AA sizede ihtiyacım varmış düşünemedim diyebileyim” dedim sustular . Bir daha ne eşim ne kaynanam ne kayınpederim lafını bile açmadılar
Yani diyeceğim o ki sessiz kalma 😂