bebemdeniz Arkadaşlar çok sıkıntılı durumdayım gebeyim. kaynanamla kayınpederimle sorunlarım var. kocam şimdiden tutturdu babam annem kızkardeşlerim doğuma gelecek yaa ben ne yapayım hanımlar çok sitrese girdim
Nazli_ayar bebemdeniz Eşinin anne babası kardeşi sonuçta. İllaki gelecekler. Hem gelince oturmazlar herhalde sana yardımları olur.
bebemdeniz Polenpolen52 diyorum valla. ne alaka diyo bir sürü insan kayınpederinin yanında doğum yapıyo sen sorun yapıyosun diyo
Nazli_ayar bebemdeniz benim eşiminde annesiyle babasi beraber gelecekler. kayınpederim anlayışlı insan. Ben öyle yatarken geçip yanıma oturacak birisi değil o yüzden dert etmiyorum.
Liyuzamom bebemdeniz valla çokta alaka dede o da evli olduğun adamın babası yani. Ömürlük kalmayacaklar ya torununu görecek gidecek yani. Tamam benim eşimin ailesi de pek sağlıklı insanlar değil ama nasıl benim annem ablam gelip kalacaksa bebeği görecekse onlar da görecek elbetteki hakları çünkü
Tughanalpinannesii_ bebemdeniz Kayınpederin yanında nasıl doğum yapıyorlarmış kimmiş onlar tobe tobe 🙄😏
tugbadugan0000 bebemdeniz bence eşin çok yanlış düşünüyor senin rahatını düşünmüyor ev kalabalikken dinlenmek zor olur
kucukhobby-11 bebemdeniz benim kayınvalidemde eşiyle gelmek istiyordu ben istemediğimi söyledim sen de söyle lohusa olacaksın kendini düşün. Benim de onlarla aram iyi değil kendi annemin gelmesini istiyorum dedim konu kapandı.
Zeynepp97 kucukhobby-11 Benimde tam tersi kayınpederim doğuma gelmek istiyordu neymiş bebeğe o bakacakmis 😂 Bende açık açık söyledim bebeğe annesi bakar başkası değil hemde rahat edemeyiz falan dedim güzelce tatlı dille söyledim 40 ı çıkınca gelirsiniz güzelce dedim 😂
Amineninannesiii Eşin çok saçma konuşuyor kim pederinin yanında doğum yapıyor çok merak ediyorum… ayrıca lohusa halinle onların sorumluluğunu da mı çekeceksin annemiz gibi değiller anneler yine el atıyor işe kaynanalar öyle mi istemediğini belirt
Zeynepp97 bebemdeniz Eşinle güzelce konuş anlat anlar inşallah çünkü zor olur yani rahat hareket edemezsin sonra toparlanınca gelmeleri daha mantıklı öyle söyle 25 30 gün sonra gelsinler falan de daha rahat olur de
kucukhobby-11 Zeynepp97 ben de tatlı dille söyledim ama biz geliniz bizim dilimiz tatlı gelmiyo onlara 🤣🤣
Nisaanuur Sırf bu yüzden annemin yanına gideceğim inşallah doğuma 😊 çünkü kaynanam bulunduğum şehre tek gelemez babamla gelir o yüzden ben onların bulunduğu şehre gidip kendi annemde kalıcam 😅😅
Damlamuratalparslan bebemdeniz olmaz öyle söyleyin eşinize koydekileri de arasin .bu ne ya zaten lohusa psikolojiyle uğraşıyor insan.bide kalabalık hıc cekilmez hiç