deletedmom209 Kenanizm18 ben limonu ilk başlarda çok yedim reflü başladıktan sonra azalttım maalesef şimdi de canım çekti bak 😀
edasteff deletedmom209 ilk aylarda bende deli gibi limon yiyordum sonra midem ağrımaya başlayınca bıraktım yemeyi
Lvns Benim bi tanidigim sigara külüne ekmek baniyormus hamileyken oyle demisti Hahah 😁 allahtan hic aserme olayim olmadi 😁
Betulllll EzgiGizemzerOuz valla kızlar bende 4. Ayımdan beri haftada 2 fln nargile içiyorm azda olsa 5. Aydayım napıym vicdan olayı flnda yok nolcak ya aşırı sigara gibi bende bagımlısıydım ilk 3 ay sürmedim agzıma midem bulandı sonra içtim 😂
EzgiGizemzerOuz Betulllll herkesin kendi tercihi bana göre kimse evladına zarar vermek kötü anne olmak için yapmıyor🤷🏻♀️
demett300 Betulllll ayyyy yorumları okurken benim gibi birini buldum sonunda bebeğimde herhangi bi sıkıntı varmı canım bende nargile bağımlısıyım eşimle benim tek eğlencemiz
deletedmom209 edasteff e çok şyi fazla almamışsın çok yemene rağmen zaten yolun 4 te 3 ü bitti bi o kadar daha alır doğuma girersin
Duamm deletedmom209 nasıl mideniz alıyo normalde hiç içmdm kokusu bile igrenç geliyo rabbim o yollara düşürüpte aratmasn
deletedmom209 Duamm niye alkol kötü yol mu 😀 ben hamile kalmadan da haftada bir iki gün içerdim zaten şimdi de canım çekiyo gayet normal bence
deletedmom209 edasteff aynen bende öyle oldum miğdemin asidi limonun asidi reflüyü azdırdı boğazlarım tahriş oldu artık
Duamm deletedmom209 Bilmem bizde öyle seyler olmadgı için tuaf geliyo ama içenler alışkn oldukları için normal sanırm☺
GecesMom deletedmom209 bende öyleydim 😂 corona istiyodu canım doktorum çok istiyosan bir küçük yudumla isteğini bastır o kadar dedi ☺️
CansuOztomurcuk deletedmom209 Hamile olduğumu öğrenene kadar içmişliğim var rakı, vodka. 😔 Öğrendikten bir hafta sonra sigarayı da bıraktım. Tamamen yeşilaycı oldum. Yanımda alkol sigara götüren götürene. Bende tiksinme de yok, aşerme de. 🙏🏼 Yarın evlilik yıldönümünüz eşim şarap içerken bende vişne suyu içeceğim galiba. 😒 İçersem vicdan yaparım hiç riske girmiyorum. 🙄
Naz33 deletedmom209 tatile gittiğimde hamilemiymişim haberim yoktu.. yaklaşık bir hafta boyunca hergün içtim tatil bitti döndük test felan derken bebek 5 haftalık olmuş.. doktora söyledim tabiki içkiyi .. (çok şükür bebeğim sağlıklı 9.haftaya girecez) doktorun içkiyi duyunca ilk dediği içen kişilerde bebekte düşük riski ve gelişememe olur. evet sen bir yudum diyorsun anlıyorum seni bence içki içilen bi yerde bulunma ben şuan bir yudumu bırak kokusu bile korkutuyor beni.
Duygu_k deletedmom209 yalnız değilsin 🤫😁 sadece tadı, kokusu olsa yine iyi, instagram hikayelerinde buz gibi bardaklar, şişeler 🤦🏻♀️ Alkolsüzünü aradım bulamadım, sonra bi bomonti 🤫 pişman değilim, nefsimi körelttim bir daha doğuma kadar içmeyeceğim 😁
Betulllll EzgiGizemzerOuz tabiki kim ister sağlıksız olsun cocugum aama öncesibde bagımlı olmusuz canımız istiyor abartmadan bişi olmaz diye düşünüyorm keşke hiç canm istemese :(