ppapatyaa meraba hanimlar ben hamile kaldiktan sonra ayaklarimda sigil cikti ve suan tedavi ettiremedigim icin cogaliyo ve ben cok rahatsizim bu durumdan kotu goruntu yaratiyo nasil yok edebiliriz ilac kullananvarmi
Hatunnn ppapatyaa valla bnm bekarken avuc icimde vardi bitane bana bi dua yazdilar ustumde tasidim bi sure sonra gecti sigil duasi var bi aarstirin ya da cildiyeye:))
Oglununannesi ppapatyaa belki et benidir canım bende siğil diye doktora gittim cildiyeye meğer et beniymiş doktor doğumuna az kalmış doğumdan sonra gazla dondururuz dedi bi git istersen sende canım dra
Sarella ppapatyaa doktora görünün size oje gibi bişey veriir tabi yaktırtada bilir bulaşıcıdır dikkat edin havlularınızı sık sık değiştirin birde bağışıklık düşünce oluyor saglıklı düzenli beslenin meyve sebze tüketin özellikle portakal suyu için
Mmrvzlp ppapatyaa canım valla babam beni mezarlığa götürmüştü orda bi ağacı kırmadan 3 kulhu bi elham okuyarak döndürüyorsun sonra arkana bile bakmadan çıkıyorsun demişti yaptım ve gerçekten ellerimdeki siğiller geçti denemeni tavsiye ederim
ppapatyaa Oglununannesi benimki sigil ben farkedince acile gitmistim bunlar sigil dedi ama hamileyken tedavi olmaz dediler
Oglununannesi ppapatyaa canım yok böyle bişey var onu sıkıyo soğukluk hafif sızı hissediyorsun o kadar kendi kendine düşüyor yaz diye belki su toplar dedi hamile hamile son zamanların acı çekme doğumdan sonra gel dedi
Busraa11 Edabilal2005 ayy icim sızladı kendi basna nasl kestin onun ilaci var oje gibi 10tl bseydi sanrm duoderm adi
Tugceince ppapatyaa küçükken bende bir sürü siğil çıkmıştı . Doktorun yazdığı ilaç geçirmemişti . Sonra yakma ve dondurma işlemi var onlar da fayda etmedi . Hatırladığım kadarıyla yaktırdıktannn veya dondurduktan sonra geçip tekrar çıkıyordu . Hocaya okutulduğu zaman geçer dediler . Okudular ve geçti bidaha da şükür hiç çıkmadı ☺️
Candy_liz Benim de çocukken olmuştu, annem duasını bilen bir kadına, bir kalıp sabununun üzerine duasını yazdırmıştı.. Kadın üç çarşamba elini bu sabunla yıkasın dedi ve yapmıştım hemen geçmişti, çok şükür bir daha da olmadı..
Busraa11 ppapatyaa genital bölgede ckamasndan iyidir sknti etme bence bnm genital siil ckti bu yuzden sezeryan olacagm😖😒 ve onun tedavisi daha zor elde ayakta ckana duoderm die mavi beyaz yazılı oje şeklinde sürulen bi ilac var günlük sürersen 10 güne kalmiyor hc bsey. Hamilelikte kullanliyormu onu bilmyrm ama
Edabilal2005 Busraa11 ben doktora gittim yaktı ilaç da verdi her seferinde üstünü biraz soy dedi yaptım geçmedi sonra jilletle üstünü kestim korkmayın hiç acımıyor üstüne sirke koydum iki gün sonra ufaldı ve acısız üstüne basabildim çok şükür o günden beri tekrarlamadı kurtuldum 🤔😀
Zhrnc ppapatyaa siğilin öyle zor bi tedavisi yokki Oje gibi bi ilaç var hergün siğilin üstüne bi damla sürüyosun Acıtıyo biraz ama ilaç bitmeden siğil kayboluyo
Tugba078 Zhrnc geri çıkabiliyor canım maalesef ben yaşadım kökten gitmediği için hatta başka bir yerede sıçrayabiliyor. Oje şeklinde olan ilacı kullandım yüzeyini yakıyor ama dibinde kökü kalıyor☹️