Gmz5361 minigiminannesi03 değerlerin yükselme ihtimali mi var? İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım🍀
Busraferdi7 Gmz5361 Yok hayır o günler içinde hiç test yapmadım 10 günü bekledim ve o gün yaptım zaten 3-4 saniye içinde pozitif sonuç aldım kan vs vermedim direk karından ultrasonla kese gözükmüştü ☺️
Nihan_35 Gmz5361 benim kasıklarıma kramp kasılma giriyor adet gibi ama gelen giden yok dün arkadsin annesi ebe geç döllenme olabilir 1 hafta bekle demişti bilmiyorum 😶
Gmz5361 Nihan_35 benim arkadaşım da geç döllenme oldu geç öğrendi o yüzden olabilir mi diyorum ben de🌸😊
gcigdem Gmz5361 yok. Ben reglim düzensiz diye gittim. Corona aşısı olduktan sonra regl düzenim değişmişti. Usg de de göremedi kanda çıktı bana da süpriz oldu.
Feray6161 Ben adetime 2 gün varken öğrendim cok silik cıktı. Sonra kanda da cıktı. Cumartesi ultrasona çağırdı doktor inşallah keseyi görürürüz 🐣
Almigok Sebu1 acilden kan degerinize baktırın bence 1500 üstü kese ultrasonda görünüyor diye hatırlıyorum
Balin Kizlar siz nasil sabrediyosunuz adetiniz bir kac gün gecikmesini bekliyosunuz Ben dayanamadim bir gün gecikti hemen test yaptim sabahin köründe😂😂
uzlet Gmz5361 Ben Adetime 5-6 gün kala yapmıştım ovulasyon testi kullanıyordum zaten o yüzden biraz sabırsız davrandım ama pozitifi gördüm Çok şükür