Nermin_nur1 Yanne yarın 6 haftalık oluyoruz . Son 3-4 gündür var iştahım sıfır. Kasık ağrılarım varr. Sizde yaşıyormusunuz kasık ağrısı bel ağrısı vss
Yanne Nermin_nur1 kasık ve bel ağrım baya oluyor hatta sırtım bile ağrıyor ara ara bugün doktora gittim sıkıntı yok çok şükür ağrılar normalmiş canım sende stres yapma sağlıkla gelsin inşallah
Nermin_nur1 Yanne 3-4 gündür yerimden kalkmakta zorlanıyorum o derece ağrıyor yatınca biraz hafifliyor ama hareket ettiğim anda tekrar . Cuma günü de benim randevum var bakalım hayrlısı olsun kuzum hakkımızda ❤️ Büyüdükleri için baya ağrı yapıyorlar demek kin
Yanne Eslemmiraaa çok şükür canım sorunsuz geçer inşallah 🥰 ediyorum valla yatmaktan içim çıktı artık büyüsün diye bekliyorum
ilossh Yanne kullanmaya başlıycam dayanamazsam bakalım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Yanne Nermin_nur1 evet canım bende ayakta durduğumda hemen başlıyor ağrılarım. İnşallah sorunsuz geçer sağlıkla gelsinler 🥰 Yatabildiğimiz kadar yatacağız başka çare yok
Surprizanne Bi gün ilaç içmeyip deneyim dedim sabahtan beri çubuk kraker tuz limon deli oldum zorla yemek yaptım kokuyo yiyemedim çıkarcam galiba 14. haftadayım 😵💫
Yanne Surprizanne baya zor geçiyor sanırım canım :( umarım en kısa sürede güzelce yemek yiyebilirsin 🤲
Rmys1 8+3 hamileyim ölüyorum 1 haftadır iştah yok canim bisey istemiyor bulantidan ayrıca bel ağrısı şiddetli karın ağrım var sabah doktora gidicez allah yardımcımız olsun kızlar
Yanne Rmys1 amin canım. Ağrılar zaten sanırım hiç bitmiyor :( Umarım en kısa sürede düzelir tüm sıkıntılar Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲