ogretmen_anneee Merhaba arkadaşlar Bu haftalar da sancılarınız var mıydı ? Varsa kaça kadardı ? Doktor bana hafif sancıların cıkmıs dedi de merak ediyorum .
Bezelye_2 ogretmen_anneee merhaba, ben 36 haftalık iken girdim 70 lerde falan çıkmıştı normal doğum olduğu için bekliyorum hala sancılar gelip gidiyor. Su yada kanama olursa gelirsin dedi
Zeynepz ogretmen_anneee 37 de 50-60 arası çıkıyordu normal diyordu doktorum hiç sancın var falan dememişti sonra ki hafta 60-80 arasıydı yine normal dedi 38+6da 100lerdeydi doğum sancısı dedi ertesi gün 39 da doğum yaptım kendi sancılarımla
ogretmen_anneee Bezelye_2 aaaa suan kaç çıkıyor axaba . Bende 37 oldum doktor hafif sancılar var dedi 38+5 e sezeryan günü verdi acaba bekler mi diyorum
Bezelye_2 ogretmen_anneee 2. Gebeliğim benim düzenli sancı yada su, kanama bekliyorum. Sancı durumum arttı geçen haftalara göre belden vurmaya başladı bu hafta
Bezelye_2 ogretmen_anneee amin inşaallah :) evet normal bekliyorum ilk doğumda normaldi buda öyle olur inşaallah ben sezeryandan korkan insanım 🤭
ogretmen_anneee Bezelye_2 hiç sormayın bende hep normale hazırladım ama nasip 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Amin canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Bezelye_2 ogretmen_anneee her an hissediyorum karın kasılmaları canımı yakıyor artık 6 Aralık doğum günüm herhalde kızım o günü bekliyor kalbimde hep o vardı ☺️❤️ belden de vuruyor sancım artık sadece düzene girmesini takip ediyorum
Zeynepz ogretmen_anneee amin canım. sancı 100lerdeyken kasılma vardı sadece hissettiğim o da son haftalarda hep oluyodu ama nstde bu kadar yüksek çıkmıyodu demek ki hissetmediğim halde doğum sancısı varmış zaten gecesine sancılarım geldi.
ogretmen_anneee Bezelye_2 bende 20 Aralık normal zamanını beklese normal doğum olsa benim de doğum günüme denk geliyordu 😃 inşallah sağlıkla gelsinler 🤲🏻
ogretmen_anneee Bezelye_2 canım rahatsızlığım dolayısıyla atak geçirme riskim var maalesef . Riske atamadık
Rumeysa3652 ogretmen_anneee 37+2 salı günü gittim en fazla 25 kadar çıktı sancı artık Allah’ın izniyle gelsin istiyorum