Esraustaoglu Kızlar merhaba Gaziosmanpaşa detaylı ulturasyon için perinatolog arıyorum 😳 dr Burak özköse var onun eşi dr zeynep gedik özköse perinatolog giden varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Karaaslan Esraustaoglu gsyet guzel canim burak hocaya bende gidiyorum . Eşi ikili taramami yapti. Detayliyadaorda giricem. Ama fiyat ne bilmiyorum
deletedmom27371 Esraustaoglu detaylı ultrason fiyatları aşırı uçmuş 😒 tekidağda yaşıyorum doktorum çorluda Edirne tıp fakültesine yönlendirdi uygun olduğu için ve istanbuldan da oraya giden tanıdıklarım var
pusatmom35 deletedmom27371 ığdır dayım bende doktor detayli ultrason fiyati 100 tl muayene ücretiyle ayni bende ucuz olunca çekindim acikcasi ama başka şansım yok burasi kucuk yer
Karaaslan Esraustaoglu zeynep hoca iyi biri yaptiricaksan yaptir bende 2 hafta sonrs giricem buraknhocaya komtrole gtigimde günu alicam. Fiyati sen ne zaman sordun ?
Eceguldemir55 pusatmom35 Siz ığdırlı mısınız? Benim eşim oralı gelmisligim var oraya. Hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
pusatmom35 deletedmom27371 yani mantıklı bende 100 tl az diye doktoru sorguluyorum kaşınıyorum galiba 😂
pusatmom35 Eceguldemir55 yok eşimin görev yeri burası ben izmirliyim Özel hastane olarak ığdır tıp merkezi var ama orayı beğenemedim bide flo nun üstünde mahmut hoca varmış ona gitmeyi düşünüyorum
pusatmom35 Eceguldemir55 siz nerelisiniz bu arada 55 yaziyor ama samsun mu 😂 Benim eşim de Amasyalı samsun a cok yakin
Eliffefee Mltmsncn hasekıden muayne olup doktrnuza detaylı ultrason yaptrmk istedgınızi söylersnız perinatolajıden alan açıyor ve ücretsiz bir şekilde tekrar randevu alıp yaptrbılırsnz
Esraustaoglu Karaaslan bugün aradım randevu oluşturdum 19. Haftadayım 20 kasım için randevuyu olusturdum 21. Haftda gideceğim siz kaçıncı haftadasınız
Esraustaoglu Karaaslan sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 18 kasım demişim 😳😃 18 Aralık inşallah nasipse gideceğim 🙏
Esraustaoglu Karaaslan bazen kalbine bakamıyorlarmıs hafta ilerledikçe canım benim kontrole gittiğim doktorum 18 Aralık ideal bir hafta dedi organlara da bakması için hafta ilerledikçe kalbinde falan diğer yerlere bakmak çok zor oluyormus 😳