Mervenurns benimde bu halde 37 haftalığım benim kasık ağrılarım oluyor
Ayak şişmesi 39+5
4_cennetevlat_4 dün çorbada tuzu biraz fazla kaçırmıştım dediğiniz gibi tuz cok önemli ama ilk defa böyle bir şişme oldu bileklerim flan şişitprdu ama üstü hiç böyle olmamıştı korktum birden böyle görünce 😂 söylediklerinizi yapacağım cok teşekkürler 😍
Mlhameliha canım sana da cok geçmiş olsun bir önceki arkadaşın dediklerini deneyelim bakalım insallah geçer :) tombul ayaklılar olarak cok tatlıyız bence 😂
Mervenurns gebelik zehirlenmesi olabilir .bence acile gidin.bizim bir komşu 37 haftalık doğum yaptı sadece ayakları sistigi için doktor.bisey olmaz önemli olan el ve yüz demiş ama doğum yapınca anladı gerçeği .korkutmak istemem ama acile gitmekte fayda var
Ceylin680 canım teşekkür ederim doktorumla görüştüm yeni tahlil vermiştim zaten yürüyüş yaptım biraz indi şu anda iyiyiz :)
Gerçekten tek sebebi tuz bunu denedim ve hiç tuz kullanmadım ayaklarım ellerim şişmedi birazda hareket etmek şart tabi
Ceylin680 bende test yaptım canım bişey çıkmadı
Mervenurns oh çok şükür işte herkeste aynı olmuyor.kimisinde hamilelikten şişiyor.kimisi zehirlenmiş oluyor
Mlhameliha şükürler olsun insan tedirgin oluyor.hamile değilken hiç biseyden korkmam ama insan karnında bebek olunca herşeye bir farklı bakıyor.😀
Mervenurns benim ayaklarım aylardır şiş olduğu için bence o normal hamilelik şişkinliği 😂 ayaklarım ve ellerim köfte gibi. ama regl sancısı gibi düzenli ağrı başladıysa belirti olabilir.
@Mervenurns ilk hamilelegimde doğumdan 1 2 hafta once benimde ayaklarım ödem yapmıştı ayakkabılarim olmuyordu bence son zamanlarda hareketlerimiz kısıtlanıyor ben son haftalarda asla ayakta duramiyodum bel ağrısından yürüyemiyodum hareketsizlikten oluyo büyük ihtimalle
Alp52 canım ben aksine hep hareketli bir hamilelik geçirdim ya bakalım hafif regl ağırlarım başladı gibi umarım sancılarım geliyordur 😂