Fatma_4224 Rina kuzum adetli iken gidiyorsun yani 2ö yada 3. Gunu sonra doktor seni cagırıyor zaten eger yumurta gelişimi için ilaç kullanacaksa zaten gunune göre gidersin ilk başta muayene ücreti veriyorsun ama o seni çağırdıgı için kontrol de para almıyorlar ben 4 ay yumurta takibi gördüm sadece adetli iken gittiğim gunler de muayene ücreti ödedim
cocukhasretim Bfduam ben daha test yapmadım canım bu gn adet günüm cumartesi test günüm.Hayırlısı olsn canım ya
Selda96 denizmanzarasi canim benim doktorumda evde yaptigin ovulasyon testlerinin hic bir anlami yok dedi bu ay bakalim doktor kontrolunde ilerliyoruz insallah tutar rabbim sanada nasip etsin kuzum
denizmanzarasi Selda96 ay inşAllah canım inş birkaç gün sonra doktora gidicem bakalım ne alemde yumurtam 🙈
Rina Cevaplar için teşekkür ederim💜 Geçen gün tüp bebek uzmanı da olan doktora gittim, adetin 8. günüydü. Her şey yolunda görünüyor dedi. Herhangi bir ilaca vs gerek yok, iki günde bir ilişki olsun dedi. Bir de cuma günü yumurta kaç mm olmuş onun için gideceğim. Tüp bebek uzmanı olmasına rağmen çok rahatlattı, ben bir düşük bir kimyasal üstüne 35 yaş üzeriyim diye bir an önce acele edin hatta tüp bebek yapalım demesini bekledim ama demedi. 6 ay deneyin olmazsa çaresine bakmaya başlarız dedi. Her şey istediğimiz gibi olsun🙏🏻💜 @denizmanzarasi @Selda96 @Sevimlianne_adayi @Ikigozumuncicegiii @Bfduam @Fatma_4224
denizmanzarasi Rina ne güzel konuşmuş inş hiç gerek kalmaz hiçbirimizin tüp bebek vs , sağlıkla ve hemen gebe kalırız ve sağlıklı bir gebelik geçiririz 🥰🥰
Bfduam Rina rica ederim ne demek🌹 ne güzel demiş Dr un moral verici konuşması bile senin için çok kıymetli bu yolda, inş gerek kalmaz.hiç🤲