Elaz Asude_07 ben yaptircaktim sıra yoktu sonra kadın doğuma gittimcdetayli ultrasona gün aldım niye Adu de oluyon ki
Melosunannesi Asude_07 universtede fedi beyde yaptırdım 340 lira gibi muane ücreti ödedik ücretsizce 28 aralık doğumum 22 şubata sıra v3rdi öyle saçmaliktı
Elaz Asude_07 beni de sevk ettiler biraz geç kalmıştım sıra kalmamış dediler özel de var sıra alabilirsin dediler bende almadım sonra kadin doguma gittim alamadım dedim güvenliğin orda detayli ultrason var ordan gun aldim gittim
Asude_07 Tunc__09 Bende ona gitmeyi düşünüyorum memnun kaldınız mı nasıldı eşinizi içeri alıyorlar mı
Tunc__09 İkili test sonucunuzu da götürün.ben bilmediğimden getirmemistim yanıma.biraz laf saydı. Hasan akalinda yaptırmıştım.bu arada sizde 23 ncu haftada olsa gereksinim.hanhi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz.bilgi amaçlı soruyorum
duygucsrr Medinovada ikili test ucreti ne kadar biliyor musunuz bende yarın ikili teste gidicektim hem kadın doğum hastanesindeki doktorlar nasıl bilginiz var mı
Tunc__09 duygucsrr kerem tetik ve alper kurtsahin iyi diyorlar.hasan akalinda ikili test ücreti tam hatırlamıyorum ama 150 liraydı.siz hangi doktora gidiyorsunuz
duygucsrr Asude_07 şuan memnunuz bı sıkıntı yok anlatıyor tek tek bugün nasıl ilgilenecek bakalım gidiyoruz simdi